Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Co z pieniędzmi na rzecz ś.p. Agnieszki?
~kajtek niezalogowany
27 czerwca 2014r. o 12:16
~mama napisał(a):

Nie wypowiadaj się na forum tylko złóż wniosek w stosownym terminie !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Baśka niezalogowany
27 czerwca 2014r. o 12:24
I odezwała się w niektórych nasza polskość, zazdrość i poczucie dawania najlepszych rad. Załóżcie stowarzyszenia, pomagajcie ludziom i decydujcie w tak trudnych kwestiach. Wtedy zabierajcie głos. Dla mnie jest to jedyny sensowny pomysł, tym bardziej, że pieniądze można odzyskać. Prawda jest taka, że często odzywają się ci którzy palcem nie kiwnęli i są najzwyczajniej zazdrości. Gdyby ZB przekazła pieniądze na innych, zaraz podniosłyby się głosy, że to nie na to było zbierane. Tu macie możliwość i wybór. Pan Adam stoi na skraju ubóstwa, podupadł na zdrowiu. Jak będzie wyglądała przyszłość jego dzieci? Przecież chcieliśmy wyrwać chorobie matkę dzieciom. Nie udało się więc uratujmy życie tych dzieci.
~ANONIMOWY niezalogowany
27 czerwca 2014r. o 12:33
Ludzie opanujcie się w naszej republice bananowej jest wielu potrzebujących.gdyby Agnieszka to słyszała że teraz chcecie pieniądze z powrotem to by od was nic nie chciała.ludzie dobrego serca siedzą i biją piane katolicy z bożej łaski.polskie prawo nie przewiduje zwrotów darowizn.wstyd mi za was zawistne ludziki.
~ niezalogowany
27 czerwca 2014r. o 12:48
żenująco się to czyta .
dałeś DEBILU kasę i ją wypominasz ,żenująca sytacja
~mama niezalogowany
27 czerwca 2014r. o 12:51
~kajtek napisał(a):
~mama napisał(a):

Nie wypowiadaj się na forum tylko złóż wniosek w stosownym terminie !

-ty mi nie broń wypowiadać się na forum, byłam na koncertach i wkładałam do puszki pieniądze, dałam rzeczy na allegro, i wpłaciłam pieniądze na konto, do końca trzymałam kciuki, żeby się udało, to co zrobię -moja sprawa!!!
~ niezalogowany
27 czerwca 2014r. o 12:58
jesteś kopnięta zdrowo.

wstaw się chociaż przez chwile sytuacje męża lub dzieci
~ niezalogowany
27 czerwca 2014r. o 13:07
~ANONIMOWY napisał(a): Ludzie opanujcie się w naszej republice bananowej jest wielu potrzebujących.gdyby Agnieszka to słyszała że teraz chcecie pieniądze z powrotem to by od was nic nie chciała.ludzie dobrego serca siedzą i biją piane katolicy z bożej łaski.polskie prawo nie przewiduje zwrotów darowizn.wstyd mi za was zawistne ludziki.
popieram co tu się dzieje to chyba naprawdę zazdrość... Oj szkoda słów..
~- niezalogowany
27 czerwca 2014r. o 13:36
Bardzo nieładnie , że zaczyna się wypominać co kto dał i że uczestniczył w koncertach poświęconych na rzecz Agnieszki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza