Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radykalna manifestacja
1
emem
12 lipca 2014r. o 14:11
Amnesty napisał(a):

wyprali ci mózg nasi lokalni politycy czy jeździłeś po specjalne lekcje do stolicy ??

Amnesty, no musze przyznac, bardzo merytoryczna dyskusja w Twoim wykonaniu. Same powazne argumenty. Brawo.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~majętny Stef niezalogowany
12 lipca 2014r. o 14:12
A kto napisał powyższy artykuł? To nie merytoryczne pytanie?
1
emem
12 lipca 2014r. o 14:13
~majętny Stef napisał(a): A kto napisał powyższy artykuł? To nie merytoryczne pytanie?

Dziennikarz Bolec.Info, ktory byl na miejscu.

11222
#Amnesty nieaktywny
12 lipca 2014r. o 14:15
no i kto tu nie potrafi merytorycznie dyskutować??
kręcicie emem .. ! ;)
12 lipca 2014r. o 14:15
Czyli kto? Tyle to i ja wiem że ktoś podobno był na miejscu i coś napisał.
~mir.ko niezalogowany
12 lipca 2014r. o 14:18
emem napisał(a):
~strasznie radykalny neofaszysta napisał(a): Nie rozumiem argumentu o tym, że urzędnicy 'powinni rozliczyć się z tego, że brali udział w demonstracji'. Każdy człowiek ma prawo wyrażać swoje poglądy, przecież nie poszli tam w godzinach pracy.

Nie no jesli po godzinach pracy to niech sobie urzednik robi co chce. Mysle, jednak ze warto pokazac, ze tacy ludzie jak burmistrz czy sekretarz miasta prezentuja (lub popieraja) tego typu poglady.
No bo czy chcielibyscie miec burmistrza, prezydenta czy radnego, ktory bedzie probowal zachowywac sie jak np. Korwin, prostacko i chamsko?

nie widze potwierdzen by urzednicy brali udział w marszu. raczej byli sfotografowani jako widownia. a nawet jeśli w pracy to co? w miare możliwości i czasu powinni się interesować tymi sprawami. niektórzy urzędnicy pełnią fukcje wg mnie całą dobę
1
emem
12 lipca 2014r. o 14:23
~majętny Stef napisał(a): Czyli kto? Tyle to i ja wiem że ktoś podobno był na miejscu i coś napisał.

Nie podobno, tylko byl. Przeszedl z grupa, rozmawial z ludzmi, wysluchal opinii, a na koncu przedstawil to w tekscie powyzej.

12 lipca 2014r. o 14:26
Macie dziwny sposób działania. Jak "ja" coś napiszę to straszycie regulaminem ,wmawiacie nieprawdę a jakiś tajemniczy moderator wie lepiej ode mnie i mnie zmoderuje i doda ,że jestem anonimem.

Gdy wy piszecie artykuły anonimowe to wy macie rację.
Jeżeli ktoś się nie podpisuje to się czegoś boi - boi się konsekwencji społecznych albo boi się że można odpowiadać karnie za pisanie nieprawdy.

Dlaczego medium które uważa się za opiniotwórcze pozwala na niepodpisywanie się przez autorów tekstu?
Jeździcie po kimś kto nie boi się wyrażać swoich poglądów na ulicy, robicie mu zdjęcia i pokazujecie całemu społeczeństwu a sami boicie się zrobić sobie zdjęcie i wyrazić swoich poglądów podpisując się.
I nie patrz na mnie bo ja nie jestem "opiniotwórczy" jak piszecie o sobie.
Opinię można tworzyć prawdziwą lub nieprawdziwą. Jeżeli tworzycie prawdziwą to dlaczego się ukrywacie?

Wychodzi na to że to Kazimierz pisał, bo był i robił filmy.
Albo ty pisałeś ale ty byłeś wtedy w Krakowie więc skąd wiesz jak było?
Albo to ten co grał gejom na weselu?
Albo to Starostwo dało wam "za darmo" coś do opublikowania :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza