Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radykalna manifestacja
~ niezalogowany
18 lipca 2014r. o 10:21
~kajtek napisał(a): Moje stawki za wodę/ścieki są dokładnie takie same, jak podał alter.

PS.
Marcin,
zainteresuj się bardziej swoimi stawkami :)
Może to tylko Majchrowski zdziera taki procent ;)

Stawki są takie same ale na rachunku są jeszcze inne opłaty tzw abonamentowe .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kajtek niezalogowany
18 lipca 2014r. o 10:33
~ napisał(a):

Jedyny abonament jaki płacę, uiszczam na rzecz SM "Bolesławianka".
I nie informują mnie dranie szczegółowo, że odpalają również działkę PWiK ;)
1
emem
18 lipca 2014r. o 11:39
~kajtek napisał(a): Moje stawki za wodę/ścieki są dokładnie takie same, jak podał alter.

PS.
Marcin,
zainteresuj się bardziej swoimi stawkami :)
Może to tylko Majchrowski zdziera taki procent ;)

Kajtek, nie patrz na stawke, tylko wez cala, laczna kwote z rachunku podziel przez ilosc litrow zuzytej wody, to wyjdzie Ci stawka ile kosztuje jeden lirt.

Czyli taki algorytm:
1) rachunek z grudnia 2012: laczna kwota rachunku podzielona przez ilosc litrow zuzytej wody

2) rachunek z czerwca 2014: laczna kwota rachunku podzielona przez ilosc literow zuzytej wody

3) ile procentowo zwiekszyla sie stawka wyliczona w 2) wzgledem stawki wyliczonej w 1)?

Pozdr,
emem

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~anonimowy niezalogowany
18 lipca 2014r. o 12:25
Moim skromnym zdaniem że ta manifestacja to tylko upuszczanie pary ze sfrustrowanego narodu,wydaje mi się że to powinno zakończyć się krwawą masakrą i usunięciu wszystkich włodarzy w każdym mieście gdzie taka zadyma była ,a w szczególności w stolicy.bo łażenie i okrzyki nie robią już na nikim wrażenia.kosy na sztorc i do boju.specjalnie kupiłem buty z blachą bo myślałem że będzie walka,a tu lipa trochę krzyku i do domu.zbędny zakup.POLSKA DLA POLAKÓW
~ niezalogowany
18 lipca 2014r. o 12:54
Możesz ememe nie spamować w tym temacie? Jaki przykład dajesz? Załóż sobie temat o rachunkach za ścieki.
10114
#alter nieaktywny
18 lipca 2014r. o 13:21
emem napisał(a):
Kajtek, nie patrz na stawke, tylko wez cala, laczna kwote z rachunku podziel przez ilosc litrow zuzytej wody, to wyjdzie Ci stawka ile kosztuje jeden lirt.

Czyli taki algorytm:
1) rachunek z grudnia 2012: laczna kwota rachunku podzielona przez ilosc litrow zuzytej wody

2) rachunek z czerwca 2014: laczna kwota rachunku podzielona przez ilosc literow zuzytej wody

3) ile procentowo zwiekszyla sie stawka wyliczona w 2) wzgledem stawki wyliczonej w 1)?

Po pierwsze w ocenie stawek za wodę i ścieki, nie mają nic wspólnego twoje idiotyczne algorytmy. Jedynie mataczysz temat.

Po drugie przypominam, PanM napisał, że podwyżka w 2013 roku wyniosła 38%! Nadążasz?

Po trzecie nie interesują mnie żadne rachunki ponieważ ich wysokość jest zależna od ilości zużytych metrów sześciennych wody.

Cena jest za jednostkę 1m3. I procentowa podwyżka jest ściśle powiązana z jednostką. Łapiesz? I jeszcze zrozum, że zużycia wody nie liczy się na "litry"! hehe

Niektórzy nie potrafią zrozumieć prostych rzeczy. Za dużo oglądali Harrego Pottera? :P

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
18 lipca 2014r. o 13:25
W rachunku za prąd jest też wiele jakichś dodatkowych badziewi .Musisz je zapłacić.
11222
#Amnesty nieaktywny
18 lipca 2014r. o 13:34
alter napisał(a):
emem napisał(a):

Cena jest za jednostkę 1m3. I procentowa podwyżka jest ściśle powiązana z jednostką. Łapiesz? I jeszcze zrozum, że zużycia wody nie liczy się na "litry"! hehe

Dlatego emem liczy na ,,litery" a nie na litry ! :D :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza