...."Po drugie ludzie myślący inaczej nie są waszymi wrogami – są ludźmi, których MUSICIE przekonać do swoich racji, żeby wasza sprawa mogła wygrać, a postulaty mogły zostać spełnione. Przekonać, nie zakrzyczeć albo zastraszyć. Dokładnie tak – to po waszej stronie znajduje się „ciężar dowodowy”. Wasza "idea" jest jedną z wielu, konkurujących ze sobą na "rynku" o poparcie ludzi, czyli "klientów". Jeśli zostać przy rynkowej metaforze, to przecież żaden przedsiębiorca nie nazywa klientów konkurencji dziwny czlowiek mi, bo wie, że wtedy na pewno nie kupią jego produktu. Stara się do nich uśmiechać i pokazywać, że zmiana myślenia będzie dla nich korzystna. "
dziwnym człowieczkiem jesteś Krzysiu....
podobno politycznie zapatrujesz się w inną stronę ale twój styl przemawiania na wszelkich forach przypomina raczej Jarka Kaczyńskiego .
Tak samo jak on , starasz się podzielić społecznośc na my i wy .
W praktycznie każdej twojej wypowiedzi zarówno w tym blogu jak i w temacie ,,radykalna manifestacja" ( kto to wymyślił :| ) używasz w większości zwrotów : MY ,WY ,NASZA, WASZA ....
O co ci chodzi chłopie? Kto dał ci prawo do takich podziałów?!
Jeśli już musisz klepać na forum te swoje dyrdymały jak filozof grecki co dziury w śniegu powyszczywał , to rób to na własny rachunek i we własnym imieniu do cholery.
Zrozum w końcu ,że ty i emem to nie grupa oponentów stojących przeciw ,,całej reszcie oszołomów " i na siłe wciskająca ludziom durnoty do głowy bo przecież ,,wszystko jest ok i czego się czepiacie buraki??!! "
Skoro tak cię oburzały hasła rzucane w demonstracji to dlaczego nie zrobiłeś na miejscu kontrdemonstracji i nie wykrzyczałeś swoich racji tam , od razu ,na gorąco ?
Bałeś się ,że ci miche oklepią? ;) Prawdopodobnie tak by się stało....
Niestety ty wolisz to robić zza kompa - tak jest bezpieczniej,prawda ?
Przecież ty przemykasz ulicami jak czarny wśród skinów - głowa spuszczona i do przodu.
A tu na forum - normalnie tygrys polityczny!!
Miałem już się nie wypowiadać w tym temacie i nawet zasugerowałem emem-owi aby zamknął temat ale widzę ,że muszę coś dodać bo twoja chęć zostania felietonistą jest większa w twoim przypadku niż zdrowy rozsądek.....
Ogarnij się chłopie trochę ...
I zajmij tym , co ponoć wychodzi ci najlepiej czyli zabawianiem czeladzi.... :]
Zastosowana autokorekta