Dzisiejsza woda w "średniaku", kolor ludwika... wchodząc po pas nie widać stóp. Mamy Orke a baseny odkryte są takie same od nie wiem ilu lat.[img=1405782061_gl9br7l.jpg]
Dwadzieścia lat tam nie byłam, po tym jak biały strój zabarwił mi się na zielono... Patrzę na to zdjęcie i widzę, że nic przez te lata się nie zmieniło. Ten sam basen, ten sam kolor wody, te same płytki.
Byłam dzisiaj na basenach i pomyślałam,że jak wrócę do domu to założę temat na forum,ale ktoś mnie ubiegł. Rzeczywiście wodę w średniaku czuć siuśkami. Dzieci sikają i myślę,że dorośli też. Jeśli sami nie chodzą do toalety to i swoim pociechom nie dają przykładu. Ludzie opanujcie się. NIE SIKAJCIE DO WODY!!! Wasze dzieci pewnie nie raz napiły się tego syfu.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.