Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Baseny odkryte

~z b-c niezalogowany
19 lipca 2014r. o 17:01
Dzisiejsza woda w "średniaku", kolor ludwika... wchodząc po pas nie widać stóp. Mamy Orke a baseny odkryte są takie same od nie wiem ilu lat.[img=1405782061_gl9br7l.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8117
#alabaster72 nieaktywny
19 lipca 2014r. o 17:23
Zlikwidować !! Zasypać !! Postawić kościół !! !! !!

Dopisane 19.07.2014r. o godz. 17:23:

Kolor wody powstał w wyniku połączenia dwóch podstawowych barw, niebieskiej basenu i żółtej wody, czemu żółta, pozostawiam domysłom :/

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
2820
#k1p nieaktywny
19 lipca 2014r. o 17:43
Dwadzieścia lat tam nie byłam, po tym jak biały strój zabarwił mi się na zielono... Patrzę na to zdjęcie i widzę, że nic przez te lata się nie zmieniło. Ten sam basen, ten sam kolor wody, te same płytki.
~ niezalogowany
19 lipca 2014r. o 17:50
k1p napisał(a): nic przez te lata się nie zmieniło. Ten sam basen, ten sam kolor wody, te same płytki.

Jak to nic??? :>
A Ty? :P
2820
#k1p nieaktywny
19 lipca 2014r. o 17:59
Przecież ja o tym zdjęciu, a na nim mnie nie ma ;)
~ niezalogowany
19 lipca 2014r. o 18:02
Nie marudźcie,najprościej,nie iść i nie kąpać się.
~ niezalogowany
19 lipca 2014r. o 20:24
Byłam dzisiaj na basenach i pomyślałam,że jak wrócę do domu to założę temat na forum,ale ktoś mnie ubiegł. Rzeczywiście wodę w średniaku czuć siuśkami. Dzieci sikają i myślę,że dorośli też. Jeśli sami nie chodzą do toalety to i swoim pociechom nie dają przykładu. Ludzie opanujcie się. NIE SIKAJCIE DO WODY!!! Wasze dzieci pewnie nie raz napiły się tego syfu.
~ niezalogowany
19 lipca 2014r. o 20:30
Podobno krokodyle już się pojawiły w basenie? Ktoś to może potwierdzić?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza