od tylu lat nic się nie zmienia, a basen się cieszy dużym zainteresowaniem, jakby to troche odnowili byłoby znacznie lepiej, do tamtej brudnej wody bałbym się nawet wy...ć nikt o to nie dba, żałosne to jest, serio.
W sumie to mnie nie dziwi ze ludzie nie chca chodzic do lazienki. Moze ktos wrzuci zdjecie tych kibli bez klamek itd. Duzo osob chodz na baseny ale tez duzo jezdzi na okoliczne zwirownie i ciekawe ile sie w tym roku utopi. Ale tu na prawde nie chce sie chodzic!...
W sumie to mnie nie dziwi ze ludzie nie chca chodzic do lazienki. Moze ktos wrzuci zdjecie tych kibli bez klamek itd. Duzo osob chodz na baseny ale tez duzo jezdzi na okoliczne zwirownie i ciekawe ile sie w tym roku utopi. Ale tu na prawde nie chce sie chodzic!...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.