Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Z Bożą pomocą
~laurel niezalogowany
27 lipca 2014r. o 12:34
komentarze na poziomie1 klasy gimnazjum, jak je czytam dochodzę do wniosku że nie ma dla was żadnych wartości, wasze chore przemyślenia i pomysły na życie są najlepsze i najważniejsze, reszta ma się do nich zastosować. rośnie nam społeczeństwo bez zasad i wartości
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kierowca niezalogowany
27 lipca 2014r. o 12:37
~obserwaTOr napisał(a): Kierowco, z twojego postu wynika ze w grupa zajela całą jezdnię czyli dwa pasy ruchu. Bzdury piszesz. Poza tym przeczytaj dokladnie pkt 3 ze szczególnym uwzględnieniem słowa "obok". Po zdjeciach i twoim opisie wnioskuję ze pkt 5 wspominanej przez ciebie ustawy zostal zachowany. Więc nie widze powodu dla którego Policja miała by interweniować.

Droga dzieli się na dwie jezdnie oddzielone pasami. Więc źle interpretujesz prawo obserwatorze. Nie hulasz po całej jezdni ( tj. od krawężnika do środkowego pasa) tylko zajmujesz prawą stronę, nie przekraczając połowy tej jezdni- a tak nie było. Czyli Policja powinna zainterweniować.
I wiesz co?? zamiast przeprosić kierowców za utrudnienia- tak sam z siebie- to jeszcze smuty piszesz, że macie do tego prawo. Typowy polski katolik- aby tylko w moja stronę-reszta mnie nie obchodzi.

Zmoderowano 27.07.2014 godz.13:58 - powód: topposting (moderator)
~ niezalogowany
27 lipca 2014r. o 12:42
~laurel napisał(a): komentarze na poziomie1 klasy gimnazjum, jak je czytam dochodzę do wniosku że nie ma dla was żadnych wartości, wasze chore przemyślenia i pomysły na życie są najlepsze i najważniejsze, reszta ma się do nich zastosować. rośnie nam społeczeństwo bez zasad i wartości

Jakie wartości?? może dr Chazana??? i jeszcze jedno- dlaczego nikt nie interweniuje w sprawie rodziców, którzy skazują dzieci na całodniowe przebywanie w wózkach w upale powyżej 30 stopni??? to jest normalnie chore!!!
~piko niezalogowany
27 lipca 2014r. o 14:00
Jestem szczęśliwym ateistą, czuje sie wolny od religii i od tego (...).Ludzie już dawno wylądowali na księżycu , nasza wiedza o powstaniu życia w ciągu 100 lat jest przeogromna.(...)W wszystkich wojnach najwięcej ludzi zginęło w imie ich bogów ,(...)

Zmoderowano 27.07.2014 godz.14:02 - powód: ubliżanie osobom wierzącym (moderator)
~anonimowy niezalogowany
27 lipca 2014r. o 14:46
uwaga władca forum się obudził i nie wygodne posty dla siebie pousówał.z bożą pomocą
~anonimowy niezalogowany
27 lipca 2014r. o 14:47
~piko napisał(a): Jestem szczęśliwym ateistą, czuje sie wolny od religii i od tego (...).Ludzie już dawno wylądowali na księżycu , nasza wiedza o powstaniu życia w ciągu 100 lat jest przeogromna.(...)W wszystkich wojnach najwięcej ludzi zginęło w imie ich bogów ,(...)Zmoderowano 27.07.2014 godz.14:02 - powód: ubliżanie osobom wierzącym (moderator)
jedni lądują na księżycu inni na pielgrzymce
~ niezalogowany
27 lipca 2014r. o 15:06
~piko napisał(a): Jestem szczęśliwym ateistą, czuje sie wolny od religii i od tego (...).Ludzie już dawno wylądowali na księżycu , nasza wiedza o powstaniu życia w ciągu 100 lat jest przeogromna.(...)W wszystkich wojnach najwięcej ludzi zginęło w imie ich bogów ,(...)Zmoderowano 27.07.2014 godz.14:02 - powód: ubliżanie osobom wierzącym (moderator)

JA ubliżam wierzącym :/ to oni mi ubliżają, bo chcą żebym żył tak jak mówi im to ich bóg.Chrzest , komunia, ślub itp a jak mówię ze te rzeczy mnie nie interesują to zaczyna sie gadanie jak to będe sie smażył w piekle.Co to za demokracja na tym forum??Można pisać o kościele, ksiądz i obrazki zamiast mandatów, pielgrzymka i to jest ok , lecz jak druga strona zaczyna sie wypowiadać to posty są kasowane.Może inaczej jeśli lubię lody waniliowe a ktoś na siłe kupuje mi czekoladowe to chyba on mi ubliża :/
~ niezalogowany
27 lipca 2014r. o 15:37
~Człowiek napisał(a): Każdy naród jak może kultywuje rozwój i postęp a Polacy (...). Zmoderowano 27.07.2014 godz.13:57 - powód: złośliwości (moderator)

Moderator wpływa na sens polemiki.
Katolicy kultywują zacofanie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza