Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jedz jabłka z Bolec.Info
~Cytrynka niezalogowany
1 sierpnia 2014r. o 15:49
Mam gdzieś polskie jabłka . Zawsze są drogie . czy jest urodzaj czy nie cena nie spada poniżej 2 zł . Do Rosji i na zachód pchają najładniejsze za marne ceny , a u nas sprzedają parchate i gnijące od środka za 3,50 . Niech teraz sami sobie je żrą .
Pomarańcze , banany , nektarynki , brzoskwinie często bywają tańsze od naszych jabłek (szczególnie w okresach świątecznych).
Teraz sobie przypomnieli o rodzimym rynku . Widzę nieźle wyłożyli na kampanię reklamową skoro nawet lokalne niszowe portale się załapały.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3188
#dzidzius nieaktywny
1 sierpnia 2014r. o 15:50
To w Poniedziałek zgłoszę się po jabłuszko ;)
Pozdrawiam
~Kampania niezalogowany
1 sierpnia 2014r. o 16:36
Jabłuszka dla Starostwa z PO. Tak chwalili Ruskich, że może kupią teraz od sadowników, to co Putin ma gdzieś.
~miro niezalogowany
1 sierpnia 2014r. o 16:38
jabłuszka niech wcina sikorski i ci wszyscy co robili zadymę na majdanie. ja nie mam zamiaru nastawiać karku za banderowców.pochodzę z bieszczadów i wiem kim był stefan bandera, który do dziś uznawany jest za bohatera narodowego na ukrainie a pomników ma więcej niż papież polak.
~ niezalogowany
1 sierpnia 2014r. o 17:14
jabłuszka niech wcinają posłowie razem z ukraińcami i ich zwolennicy-dlaczego za głupotę mamy płacić wszyscy,bo na jabłkach zapewne się nie skończy

10114
#alter nieaktywny
1 sierpnia 2014r. o 17:34
~ napisał(a): A ja będę jadła bo lubię polskie jabłka!

Ja też lubię i z pewnością w skali roku kupię o te 5 kilo więcej! na pohybel narzekajłom i Putinowi :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
1076
#roberttre nieaktywny
1 sierpnia 2014r. o 17:59
embargo na spirytus !!

Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone- jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez mojej zgody jest zabronione!
~artek niezalogowany
1 sierpnia 2014r. o 17:59
po jabłkach będziecie mieli dużo gazu na zimę. kiedy akcja lej wodę do baku z bolec.info
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Zapraszamy