Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak sobie radzić po odejściu partnera

~autorka niezalogowany
3 sierpnia 2014r. o 18:04
Tak jak w temacie,proszę o rady.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10592
#bieda nieaktywny
3 sierpnia 2014r. o 19:00
dzieci macie?
~Ziutek niezalogowany
3 sierpnia 2014r. o 19:05
Znaleźć sobie drugiego:-) Polecam Się;-)ZIUTEK:-* To była reklama?!!!
2900
#falco nieaktywny
3 sierpnia 2014r. o 19:54
jak sobie radzić?
zależy co się straciło ;) i co było powodem...

tu szukasz porad?...dziwne chociaż zaraz się znajdzie tu kilku ''psychoanalityków'' ;)

moja rada?...olej go bo nawet kiedy zechce wrócić to kiedyś odejdzie ponownie

"bierz życie z każdym oddechem..."
~BNB niezalogowany
3 sierpnia 2014r. o 19:57
skoro to był partner, to nic takiego się nie stało, to znaczy ze byłaś jego partnerką, w nowoczesnym POstępowym społeczeństwie to jest norma, co by każdemu żyło się lepiej i przyjemniej... just RELAX
~Zrelaksowany niezalogowany
3 sierpnia 2014r. o 20:12
Relax, take it easy!
9730
#Kitan_Bc nieaktywny
3 sierpnia 2014r. o 21:02
Staraj się nie spędzać czasu samotnie. Znajomi, rodzina, itp. Skup się też na swoim hobby (mam nadzieję, że masz jakieś).
11060
sloneczko010981
3 sierpnia 2014r. o 21:18
Nie wiem, czy Ci to pomoże, ale mi pomagało, więc może i nie jest to takie głupie. Po prostu daj sobie czas na, że tak powiem może nie bardzo fortunnie, "żałobę". Wypłacz się, powrzeszcz, nawymyślaj mu w myślach albo na głos, jeśli się odważysz, powkurzaj się. Nie duś w sobie emocji, szczególnie tych negatywnych. Czas leczy rany - banalne to, ale prawdziwe.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!