Pannazdzieckiem napisał(a):falco napisał(a): czytam niektóre wypowiedzi i przypomina mi sie czas- ponad rok wstecz- kiedy to toczyłem ''wojenkę '' z kandydatem na ''wójta'' tego grajdoła...
wtedy to napisałem że kiedy zmieni się ''wiatr'' zmienią się też ''poglądy'' wyżej wymienionego
był i pozostał demagogiem który sprzeda siebie za czapkę przysłowiowych śliwek w tym wypadku za ''koryto'' :>
jak można uwierzyć komuś kto tak wiele chce zmienić ,chce wszystko co możliwe podarować wręcz mieszkańcom a... nie potrafił wywalczyć dla siebie lokalu potrzebnego własnej partii :D
nie wierzę tak temu panu jak nie wierzę żadnemu politykierowi jakiejkolwiek partii czy to z lewej czy prawej strony...
dlaczego?...bo każdy z nich kopnie was- drodzy wyborcy- w dupkę, jak już tylko pozwolicie unurzać mu ryj w korytku...
a pózniej co?...wylewanie żali tu na forum że po raz kolejny ktoś was wydym...ł?
Czyżbyś stracił wiarę w mój fanatyzm Trybuna Ludowego , Drogi Papugo :) Nikt nie jest idealny , ale wszyscy szukają Przyjaciół . To Ty mnie tego nauczyłeś i bardzo Ci za to dziękuję ... nie po raz pierwszy z resztą :D
Dobranoc :)
Przemo na Prezydenta :)
~ napisał(a): Już za 3 dni - Przemo dowie się, że lepiej byłoby robić komuś złudzenia milczeniem, niż odzywać się i rozwiewać wszelkie wątpliwości ;-)
Jego mentor paligłup już wcześniej dostał należną odprawę.
~toto napisał(a): Poparcie wśród internautów nie rośnie. Prowadzi inny eM ;) :P
http://www.portalsamorzadowy.pl/wybory2014/sonda-miasto/boleslawiec,21.html
~Jednak jest lepszy napisał(a): Wszystko wskazuje że panM JEST LEPSZY dla po pierwsze mieszkańców.
Wystarczy porównać programy.