O matko!, a ja czasem kupowałam krokiety z grzybami jak miałam lenia na gotowanie, ale jakoś nigdy o tym nie pomyślałam, ale pewnie na 100% tak jest, bleeee...już nigdy nie kupię
dzisijeszy wypad na wysypisko w Trzebieniu zadowalający , ale trzeba się nachodzić , w lesie 0 a we wrzosach duża przewaga czerwonych kozaków , trafiają się czarne i prawdziwki , ale większość robaczywa , strasznie sucho ![img=1410117532_u4gz1ek.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.