Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzemiński do Rady Powiatu
~Prodzienik niezalogowany
10 września 2014r. o 17:34
Żenujące. Jeśli jako dziennikarz nie widzisz problemu w łączeniu bycia politykiem i jednocześnie recenzentem życia publicznego to gratuluje poczucia humoru. Na bank po wyborze Twojej osoby można będzie spodziewać się obiektywnych tekstów o funkcjonowaniu rady powiatu. Nie można niestety trzymać dwóch srok za ogon. Wypadałoby wybrać po której się jest stronie i zająć się tylko jedną sprawą. Mimo wszystko cenię Twoją osobę i gorąco kibicuję abyś odniósł sukces, bo w lokalnej polityce potrzebne są nowe, młode osoby z pomysłami. Myślę jednak, że nie można dzierżyć zarówno władzy samorządowej jak i tej czwartej w postaci pióra.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ramaj niezalogowany
10 września 2014r. o 17:43
Co ty koleś bredzisz .Idziesz po diety i liczysz ,że może jakis inny ochłap ci kapnie.
Pokaż najpierw co potrafisz ,co osiągnąłeś.
~Andy niezalogowany
10 września 2014r. o 17:52
~Prodzienik napisał(a): Żenujące. Jeśli jako dziennikarz nie widzisz problemu w łączeniu bycia politykiem i jednocześnie recenzentem życia publicznego to gratuluje poczucia humoru. Na bank po wyborze Twojej osoby można będzie spodziewać się obiektywnych tekstów o funkcjonowaniu rady powiatu. Nie można niestety trzymać dwóch srok za ogon. Wypadałoby wybrać po której się jest stronie i zająć się tylko jedną sprawą. Mimo wszystko cenię Twoją osobę i gorąco kibicuję abyś odniósł sukces, bo w lokalnej polityce potrzebne są nowe, młode osoby z pomysłami. Myślę jednak, że nie można dzierżyć zarówno władzy samorządowej jak i tej czwartej w postaci pióra.

Przecież on napisał wyraźnie: "Do czasu wyborów, co oczywiste, nie znajdziecie na portalu Bolec.Info relacji z politycznych wydarzeń pisanych przeze mnie."

Można się domyślać, że jeśli mu się uda to "zawieszenie" potrwa dłużej. Też nie wyobrażam sobie, żeby kandydat lub radny pisał o polityce co innego niż np. felietony czy swoje komentarze. Ale jak widać Jegomość też sobie tego nie wyobraża. Koleś masz mój głos!
~Andy niezalogowany
10 września 2014r. o 17:54
~Ramaj napisał(a): Co ty koleś bredzisz .Idziesz po diety i liczysz ,że może jakis inny ochłap ci kapnie.
Pokaż najpierw co potrafisz ,co osiągnąłeś.

Ramaj nie mierz innych swoją miarą. Ja uważam, że jak na te dwadzieściakilka lat to ten gość osiągnął całkiem niemało. Chociaż są tacy, co w tym wieku Nobla dostawali to jak na bolesławiec i w porównaniu z innymi w tym wieku to szacunek dla jegomościa.
~Piotrek niezalogowany
10 września 2014r. o 18:00
Moze niech kazdy zajmie sie swoja d%pa a nie zyciem innych...Szacunek za osiagniecia.
~Spokojny niezalogowany
10 września 2014r. o 18:00
Nie ma się czym podniecać. Co za różnica kto ? Altruizm polityków, samorządowców, społeczników jest ogólnie znany. Robią wszystkim dobrze. Cokolwiek by to znaczyło. Niby dla dobra wszystkich, a po czterech latach okazuje się, że wszyscy byli dobrze ... dymani.

Na wybory nie chodzę, bo jest mi nie po drodze.

DZIĘKUJĘ KLECHOM I POLITYKOM !
~majętny Stef niezalogowany
10 września 2014r. o 18:08
W ogóle mnie to nie zaskoczyło. Wiedziałem że jakiś wyskoczy w ostatniej chwili, aby po nim dłużej nie jeździli ;)
~obywatel bc niezalogowany
10 września 2014r. o 18:22
~Spokojny napisał(a): Nie ma się czym podniecać. Co za różnica kto ? Altruizm polityków, samorządowców, społeczników jest ogólnie znany. Robią wszystkim dobrze. Cokolwiek by to znaczyło. Niby dla dobra wszystkich, a po czterech latach okazuje się, że wszyscy byli dobrze ... dymani.

Na wybory nie chodzę, bo jest mi nie po drodze.

DZIĘKUJĘ KLECHOM I POLITYKOM !

Jak nie chodzisz na wybory to nie zabieraj w tej sprawie głosu. Najlepiej wyprowadzić się tam gdzie będziesz głosował i tam marudzić możesz jak to jest zle czy dobrze.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.