~Prodzienik napisał(a): Żenujące. Jeśli jako dziennikarz nie widzisz problemu w łączeniu bycia politykiem i jednocześnie recenzentem życia publicznego to gratuluje poczucia humoru. Na bank po wyborze Twojej osoby można będzie spodziewać się obiektywnych tekstów o funkcjonowaniu rady powiatu. Nie można niestety trzymać dwóch srok za ogon. Wypadałoby wybrać po której się jest stronie i zająć się tylko jedną sprawą. Mimo wszystko cenię Twoją osobę i gorąco kibicuję abyś odniósł sukces, bo w lokalnej polityce potrzebne są nowe, młode osoby z pomysłami. Myślę jednak, że nie można dzierżyć zarówno władzy samorządowej jak i tej czwartej w postaci pióra.
Przecież on napisał wyraźnie: "Do czasu wyborów, co oczywiste, nie znajdziecie na portalu Bolec.Info relacji z politycznych wydarzeń pisanych przeze mnie."
Można się domyślać, że jeśli mu się uda to "zawieszenie" potrwa dłużej. Też nie wyobrażam sobie, żeby kandydat lub radny pisał o polityce co innego niż np. felietony czy swoje komentarze. Ale jak widać Jegomość też sobie tego nie wyobraża. Koleś masz mój głos!