~Mateusz napisał(a): Czy jest ktoś chętny do wystartowania w wyborach do Sejmiku Wojewódzkiego z Niezaleznego Komitetu Wyborczego.Tak jestem chętny proszę podac w poscie imie i telefon.
~ napisał(a):B-c ul.Okrzei 2b jutro godz.9.00~Mateusz napisał(a): Czy jest ktoś chętny do wystartowania w wyborach do Sejmiku Wojewódzkiego z Niezaleznego Komitetu Wyborczego.Tak jestem chętny proszę podac w poscie imie i telefon.
Podaj namiar na siedzibę komitetu. Przyjdę i osobiście się zgłoszę.
~z posiedzenia PO napisał(a): Maćku,jeśli czytasz: Przygotuj się na ciosy, ale nie od nas... Mnie i nas PO zawiodła. Począwszy od zmiany nazwy po kandydata... Masz waleczne serce, więc walcz. Masz nasze ciche poparcie. Powodzenia.
~Mateusz napisał(a): Czy jest ktoś chętny do wystartowania w wyborach do Sejmiku Wojewódzkiego z Niezaleznego Komitetu Wyborczego.Tak jestem chętny proszę podac w poscie imie i telefon.
PanM napisał(a): Jedyny prawdziwie niezależny komitet wyborczy to Wasza Rada .Ten komitet nie wystawia kandydatów ani do powiatu ani do sejmiku.
Kto zatem proponuje fałszywe oferty.
Pynchoon napisał(a):PanM napisał(a): Jedyny prawdziwie niezależny komitet wyborczy to Wasza Rada .Ten komitet nie wystawia kandydatów ani do powiatu ani do sejmiku.
Kto zatem proponuje fałszywe oferty.
Przemysławie, Wy przecież nie jesteście Niezależna Wasza Rada ale tylko Wasza Rada. Ktoś mógł zatem stworzyć zupełnie niezależny od polityków komitet (Wy przecież jesteście związani z Palikotem), taką prawdziwą Niezależną Waszą Radę, wolną od wszelkich partii.
Ty oczywiście możesz mówić, że jesteś "prawdziwie" niezależny, ale z gwiazdką i dopiskiem małym drukiem "związany z Palikotem" :-)