~ napisał(a):~Anonim napisał(a): Prosze Sami lekarze Tutaj ! Juz anoreksje zdjagnozowali ... Zal mi was ludzie...
Tobie też by należało "zdjagnolizować" :P Co cię tak dziwi? Jak sie ma 170 wzrostu to waga 40 -stu z małym haczykiem kg jest stanowczo za niska,obozów zagłady nie ma juz w tym kraju więc co innego jak nie anoreksja od razu do głowy przychodzi?
~ napisał(a): To trzeba zgłaszać obrazu takie rzeczy
~ napisał(a):~Anonim napisał(a): Prosze Sami lekarze Tutaj ! Juz anoreksje zdjagnozowali ... Zal mi was ludzie...
Tobie też by należało "zdjagnolizować" :P Co cię tak dziwi? Jak sie ma 170 wzrostu to waga 40 -stu z małym haczykiem kg jest stanowczo za niska,obozów zagłady nie ma juz w tym kraju więc co innego jak nie anoreksja od razu do głowy przychodzi?
~NC napisał(a): Nie jestem do końca pewna czy to akurat ona ale ....... szłam dziś w Nowogrodźcu do bankomatu to było po 13 godz. Idę i patrze ktoś siedzi na ławce koło gminy ,przykuło to moja uwagę bo Nc jest małym miastem i widać czy ktoś jest stąd czy też nie . Wydaje mi się ,że to siedziała ta dziewczyna i jakimś chłopakiem. Jeśli to mogłoby w czymś pomóc , jest taka możliwość ,zeby sprawdzić monitoring bo ratusz gminy jest monitorowany .ja mieszkam 42 l w Nowogrodzcu i gdy wyjdę na ul to wydaje mi się że wszyscy są przyjezdni.
~święty napisał(a):TO NIE PIJ NALEWEK OD RANA~NC napisał(a): Nie jestem do końca pewna czy to akurat ona ale ....... szłam dziś w Nowogrodźcu do bankomatu to było po 13 godz. Idę i patrze ktoś siedzi na ławce koło gminy ,przykuło to moja uwagę bo Nc jest małym miastem i widać czy ktoś jest stąd czy też nie . Wydaje mi się ,że to siedziała ta dziewczyna i jakimś chłopakiem. Jeśli to mogłoby w czymś pomóc , jest taka możliwość ,zeby sprawdzić monitoring bo ratusz gminy jest monitorowany .ja mieszkam 42 l w Nowogrodzcu i gdy wyjdę na ul to wydaje mi się że wszyscy są przyjezdni.
~ napisał(a):4 rowery się odnalazły~święty napisał(a):TO NIE PIJ NALEWEK OD RANA~NC napisał(a): Nie jestem do końca pewna czy to akurat ona ale ....... szłam dziś w Nowogrodźcu do bankomatu to było po 13 godz. Idę i patrze ktoś siedzi na ławce koło gminy ,przykuło to moja uwagę bo Nc jest małym miastem i widać czy ktoś jest stąd czy też nie . Wydaje mi się ,że to siedziała ta dziewczyna i jakimś chłopakiem. Jeśli to mogłoby w czymś pomóc , jest taka możliwość ,zeby sprawdzić monitoring bo ratusz gminy jest monitorowany .ja mieszkam 42 l w Nowogrodzcu i gdy wyjdę na ul to wydaje mi się że wszyscy są przyjezdni.