~ napisał(a): Naprawdę wielki życiowy problem,ów babo jeśli idziesz z bachorami w tym jedno w wózku,którym do sklepu nie wjedziesz to tarasujesz chodnik mi takim wózkiem i ja też nie mam jak przejść więc sobie założę taki temat niech ludzie doradzą co mam zrobić z tym fantem,poza tym ten post to głupia prowokacja bo ta choleryczna baba już nie udziela się jak widać.Żenada...
~remo napisał(a): tak de*ilu przeszkadza !! zrozumiałbym gdyby faktycznie był fajny ogródek i można było posiedzieć !! a nie jakaś j*bana prowizorka gdzie i tak nikt nie siada :) a na tym parkingu to czasami jest takie zawalisko że nie wiem jak taka kobieta może się poruszać z dziećmi !! !! !!
~ napisał(a): Naprawdę wielki życiowy problem,ów babo jeśli idziesz z bachorami w tym jedno w wózku,którym do sklepu nie wjedziesz to tarasujesz chodnik mi takim wózkiem i ja też nie mam jak przejść więc sobie założę taki temat niech ludzie doradzą co mam zrobić z tym fantem,poza tym ten post to głupia prowokacja bo ta choleryczna baba już nie udziela się jak widać.Żenada...
~ napisał(a):~ napisał(a): Naprawdę wielki życiowy problem,ów babo jeśli idziesz z bachorami w tym jedno w wózku,którym do sklepu nie wjedziesz to tarasujesz chodnik mi takim wózkiem i ja też nie mam jak przejść więc sobie założę taki temat niech ludzie doradzą co mam zrobić z tym fantem,poza tym ten post to głupia prowokacja bo ta choleryczna baba już nie udziela się jak widać.Żenada...
Żenada to twoje iq.... baranie
~ napisał(a): restauracja smakonomia jest przy drodze gdzie jest zamknięty ruch, tam w poblizu ata tylko parkują, więc nie widze problemu żeby iść drogą bo w końcu ten teren miasta przypomina deptak a nie droge o nasilonym ruchu że z chodnika nie mozna zejsc bo pędzące auto potrąci, zwykłe natręctwo ze strony Pani H....