Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

zatarasowany chodnik przez stoliki pod pizzerią w Nowogrodźcu

~ niezalogowany
29 września 2014r. o 20:57
Na siłę odświeżony temat.Czas wyluzować.Nuda.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 września 2014r. o 21:01
Na siłę odświeżony temat.Czas wyluzować.Nuda.
~ niezalogowany
30 września 2014r. o 13:18
a na wiosnę znów sie rozwali z tym badziewiem na całym chodniku !! !! !! !! czy koleś jest aż tak głupi i nie rozumie że mieszkańcom to przeszkadza ?? ?? ?? a bynajmniej osobom którym to faktycznie utrudnia codzienne poruszanie się !! chyba po prostu ma w d*upie takie osoby !!
~ niezalogowany
30 września 2014r. o 15:17
Nie znam nikogo komu faktycznie by to przeszkadzało chyba, że zawistnej Dagmarze i jej mężowi ( nie wiem jak ma na imię :P), dajcie już spokój, poprzedni właściciele też mieli stoliki i jakoś szumu z tego nie było. Dagmara, nie wystarczy Ci, że nowy właściciel nie ma zgody na sprzedaż alkoholu? A może boli Cię, że mimo wszystko jakoś sobie poradził?? Skoro siedzi w Was tyle zazdrości to po co sprzedaliście mu lokal?! Nie rozumiem...
Nie potraficie utrzymać klientów bo o nich nie dbacie, nikt nie chce do Was przychodzić (do Wollesa) bo nikt nie ma ochoty oglądać wiecznie pijanych meneli grających na maszynach i syfu wszędzie. Spójrz co się dzieje w toalecie na kratce wentylacyjnej, mył ją ktoś kiedyś? Wiesz, że kiedyś na jednym z obrazów przez MIESIĄC leżała "skórka " (chodzi o brzeg) z pizzy bo nikt nie raczył tego sprzątnąć?! Wiesz, że 4 razy znalazłam WŁOS w Waszej pizzy i raz w zawijańcu? A wiesz, że kiedyś, godzinę przed zamknięciem siedziałam ze znajomymi przy stoliku a kelnerka pod moimi nogami myła podłogę a na wolnych stolikach ustawiała krzesła? Albo nie wiesz albo masz to gdzieś a przez to Wasza restauracja to dno.
Sorry ale pogódź się z tym i odczep się od konkurencji bo i tak z nią nigdy nie wygracie :)
Aaaa... i jeszcze o jednym zapomniałam. Kiedyś czekałam przy barze 10 minut a Wasza kelnerka (ta która teraz pracuje w Hotelu Garden) rozmawiała z koleżanką przez telefon a zaraz później właściciel Wollesa przyniósł jej obiad, jadła przy barze (!) i nie raczyła nawet zapytać po co przyszłam, ani dzień dobry ani spier*** to była moja ostatnia wizyta u Was, dzięki, cześć.
~MONIA niezalogowany
30 września 2014r. o 15:23
~MASAKRA!! napisał(a): Po wypowiedziach niektórych użytkowników widać jak na tacy, że to jednak miasto na papierku, a umysłowo i mentalnie wieś totalna. Ktoś już w tym temacie dobrze stwierdził. Nic się kompletnie tu nie dzieje, życie w Nowogrodźcu wymiera, a ludzie pierdzielczeją. Nie było gdzie porządnie zjeść - ŹLE, powstała Smakonomia i stworzyła sobie ogródek ŹLE! Ku**a ludzie czy to naprawde Wam przeszkadza? Nie podoba sie, to zrób te kilka krokow w lewo i przejdz obok! A Ty rozkapryszona babo z wózkiem, jak idziesz w tę stronę to po prostu omiń ten ogródek i nie grymaś, bo przez takich wieśniaków to miasto już w ogóle zamieni się w ruine. Banda idiotów. Wielcy miastowi oburzeni, że im kawałek chodnika zabrano. Jak Ci brakuje chodnika, to wypierniczaj jeden z drugim po kostke brukową, przywieź sobie taczką i wyłóż dodatkowe kilka metrów. PASUJE? Zamiast pisać głupoty to wybierzcie się lepiej do swojego jedynego centrum zainteresowania, przepraszam...dwóch. Do kościółka na mszę i pod BZ WBK...pod bankomat od 8-smej rano w kolejkę, bo na druga strone do PKO BP juz przejsc nie mozna...ach no tak zapomnialem...PROWIZJA 3 zl hahaha

Ejjj co tak mało? Ja mam prowizję 5 zł :(
~MASAKRA niezalogowany
30 września 2014r. o 18:34
Zapraszam Monia na kawke, to Ci powiem gdzie ma siętaka prowizje. Napijmy ssię może w ogródku, tam na chodniku...a buraki nowogrodzieckie wiecznie niezadowolone, niech wąchają aromat małej czarnej. Co Ty na to :)
~ niezalogowany
30 września 2014r. o 19:47
~MASAKRA napisał(a): Zapraszam Monia na kawke, to Ci powiem gdzie ma siętaka prowizje. Napijmy ssię może w ogródku, tam na chodniku...a buraki nowogrodzieckie wiecznie niezadowolone, niech wąchają aromat małej czarnej. Co Ty na to :)

Będziecie omijani jak śmierdzące g...
~ niezalogowany
30 września 2014r. o 23:03
Brawo:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza