Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Krzysztof Krzemiński do Rady Powiatu

~-ja niezalogowany
9 października 2014r. o 8:47
Wszystkim madralom proponuje startować do wyborów i będzie ok.nie zapominajcie ze każdy ma prawo glosowac na kogo chce ale wypowiedzi ze Krzysztof gra dla gejów itp,jest nie na miejscu.pewnie żal dupe ściska ze ma z tego nie male pieniądze a wy musicie zapierdzielac w banderze na 3zmiany za najniższa krajowa,nieudacznik i.każdy żyje jak chce i nikogo to nie powinno obchodzić skoro macie z tym problem proponuje wgl nie wypowiadać się w tym temacie bo zaczyna śmierdziec. P. S.albo ponarzekajcie sobie jeszcze bo w sumie slyniemy z zawistnosci.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
41
#jegomosc nieaktywny
9 października 2014r. o 9:17
~Bolecnauta napisał(a): nie wszystko takie jasne to jest, a wasza Platforma Obywatelska boi się w tych wyborach pod swoją nazwą występować. Proszę mi wyjaśnić dlaczego?

Już śpieszę z wyjaśnieniami - są one zasadniczo bardzo proste. Platforma Samorządowa to nie to samo co Platforma Obywatelska. Owszem, spora część członków naszego komitetu to na co dzień członkowie tej partii. Ale jest z nami również bardzo dużo ludzi, których szanuję, którzy raczej nie poszliby do wyborów pod szyldem PO. Ja też miałbym twardy orzech do zgryzienia czy chciałbym być w komitecie Platformy Obywatelskiej.

Dla mnie ważniejsi od szyldów są ludzie. Może brzmi to banalnie, ale to prawda. Dlatego bardziej od nazwy listy cenię nazwiska, obok których znalazło się moje. Tak jak napisałem część tych osób na pewno nie pojawiła by się na listach PO. Jeśli masz dalsze pytania o tą kwestię... to pytaj.

Dopisane 09.10.2014r. o godz. 09:08:

~wyborca napisał(a): Mam pytanie natury formalnej, trwa tzw. dyskusja, ludzie czytają. Czy nie jest to już kampania wyborcza i czy nie powinna być opatrzona informacją: tekst opłacony z KWW Platforma Samorządowa, Panie Krzysztofie? Na pewno Bolec.info zyskałby dodatkowe przychody od Pańskiego Komitetu. Podobne uwagi mam też do innego portalu w Bolesławcu. Kto nie ma "dojścia" to o nim głucho a tak reklama za free. Ciekawe co na to PKW? Screeny już zrobiłem.

Bardzo dobrze! Prześlij je do komisarza w te pędy! A tak zupełnie poważnie - każdy może założyć temat na portalu Bolec.Info dotyczący jego skromnej osoby. Każdy użytkownik może założyć temat dotyczący dowolnego kandydata do dowolnej rady. Ten temat nie został założony przeze mnie osobiście - założył go jeden z czytelników, którego osobiście pewnie nie znam. Nie potrzebne są więc dojścia, by mieć temat na forum. Nic to nie kosztuje, więc pisanie, że został on sfinansowany ze środków komitetu byłoby kłamstwem - bo nie został:)

Ciekawszą kwestią jest "dlaczego tak mało kandydatów ma "swoje" tematy na forum". Szczególnie jeśli twoim zdaniem jest to wielka promocja. Jak myślisz dlaczego tak się dzieje? Czy boją się oni poddać publicznej ocenie? A może są zbyt wrażliwi by wytrzymać ataki piszących anonimowo członków i sympatyków innych komitetów?

Tak czy siak - nic nie stoi na przeszkodzie drogi Wyborco, abyś założył temat o którymkolwiek z kandydatów. Inna kwestia czy ów kandydat będzie miał ochotę z tobą w "swoim" temacie dyskutować. Ja mam.

Dopisane 09.10.2014r. o godz. 09:15:

~STOP! karierowiczom napisał(a): Czyżby w tym roku było mniejsze zapotrzebowanie na gejowskie imprezy?

Kolejny tzw "fajny' młody chłopaczek co to w odróżnieniu od innych nie idzie dla własnych korzyści he he ;) No Jegomściu próbuj próbuj w końcu jak to powiedział kiedyś słynny amerykański oszust "frajer rodzi się co minutę". Więc i głosów poparcia nie powinno zabraknąć.

Nie obrażaj proszę ludzi - to po pierwsze.

Po drugie - piszesz "stop karierowiczom". Czy ja jestem karierowiczem? Słownik języka polskiego mówi, że jest to "człowiek dążący za wszelką cenę do zrobienia kariery". Jaka jest twoim zdaniem w moim przypadków owa "wszelka cena"? Czy karierę robię oszustwem lub łamiąc prawo? A może przemocą? Może kosztem innych ludzi? Nie przypominam sobie, żeby którakolwiek z tych rzeczy miała miejsce, ale być może Ty wiesz lepiej.

Prowadzę i rozwijam własną, jednoosobową firmę, w której jestem szczery i uczciwy zarówno jeśli chodzi o moich klientów jak i o konkurencję (z którą się lubimy i raczej sobie pomagamy niż przeszkadzamy). Nie uważam się za "karierowicza" jednak jak każdy mam swoje ambicje i cele, które chcę realizować. Oprócz tego niemało energii poświęcałem zawsze pomaganiu innym i to nie zmieni się bez względu na wynik wyborów.

Nie należę do tych kandydatów, którzy wybory wygrać muszą, bo od tego zależy ich byt. Nie jestem prezesem spółki, który prawdopodobnie pożegna się ze stanowiskiem jeśli zmieni się władza. Jestem pewna opcja dla wyborcy - jeśli bardziej niż obecni radni-często-bezradni pasuje im ktoś energiczny i nowy, to zachęcam do głosowania na mnie.

Dopisane 09.10.2014r. o godz. 09:17:

~-ja napisał(a): Wszystkim madralom proponuje startować do wyborów i będzie ok.nie zapominajcie ze każdy ma prawo glosowac na kogo chce ale wypowiedzi ze Krzysztof gra dla gejów itp,jest nie na miejscu.pewnie żal dupe ściska ze ma z tego nie male pieniądze a wy musicie zapierdzielac w banderze na 3zmiany za najniższa krajowa,nieudacznik i.każdy żyje jak chce i nikogo to nie powinno obchodzić skoro macie z tym problem proponuje wgl nie wypowiadać się w tym temacie bo zaczyna śmierdziec. P. S.albo ponarzekajcie sobie jeszcze bo w sumie slyniemy z zawistnosci.

Dzięki za wsparcie, jednak odpowiedzią na agresje nie powinna być agresja - to nie działa za dobrze. Praca w Baderze też nikomu moim zdaniem ujmy nie przynosi. Z całą resztą się zgadzam. Liczę na twój głos 16 listopada:)

www.djdowynajecia.pl
~-ja niezalogowany
9 października 2014r. o 9:40
Nie chce nikogo obrażać ze ktoś pracuje w banderze tylko za jakie pieniadze .o to mi chodzi.sama pracuje jako sprzedawca za marne grosze ale nikogo nie obraam ze ktoś ma więcej ode mnie,nikomu nigdy nie zazdroscilam pieniędzy i nikomu nie wypomina kto jak zarabia i za ile.każdy jest kowalem wlasnego losu.uważam ze żadna praca nie hanbi,tylko place są do du..y.także przepraszam za ten Bader bo nikogo nie chcialam urazić.
P, S zresztą sam kiedyś tam skladalam podanie hehe.
~ niezalogowany
9 października 2014r. o 9:42
Czyli jeśli mam rozumieć Pan Krzemiński nie idzie dla hajsu tylko dla ludzi bo jak wiadomo "człowiek jest najważniejszy". Zatem to będzie również w czynie społecznym i ani ani złotówki i prywatnej korzyści własnej z tego Pan Krzemiński czerpać nie ma zamiaru. Ot tak po pracy idzie i niczym wolontariusz będzie za darmo, z czeluści swojego serduszka odnawiał bolesławiecką ziemię ;)
~Mieczysław niezalogowany
9 października 2014r. o 10:02
~ napisał(a): Czyli jeśli mam rozumieć Pan Krzemiński nie idzie dla hajsu tylko dla ludzi bo jak wiadomo "człowiek jest najważniejszy". Zatem to będzie również w czynie społecznym i ani ani złotówki i prywatnej korzyści własnej z tego Pan Krzemiński czerpać nie ma zamiaru. Ot tak po pracy idzie i niczym wolontariusz będzie za darmo, z czeluści swojego serduszka odnawiał bolesławiecką ziemię ;)

Z moich informacji wynika, że Pan Krzysztof K. jeśli się dostanie do rady powiatu całą dietę przeznaczy na cele charytatywne. Chwała i dziękczynienie Mu za to, taki fajny chłop.
~ niezalogowany
9 października 2014r. o 10:05
~-ja napisał(a): pewnie żal dupe ściska ze ma z tego nie male pieniądze a wy musicie zapierdzielac w banderze na 3zmiany za najniższa krajowa,nieudacznik .

O! tylko na to czekałem. To właśnie riposta na poziomie kogoś kto poprzeć może Krzemińskiego. Myślę, że sam Krzemiński dumny jest z takiego wyborcy co widzi ludzi uczciwie pracujących jako nieudaczników.

Ja akurat nie pracuję w Baderze ale znam tych ludzi i zapewniam, że nie są to nieudacznicy. Dla mnie mają już szacunek bo nie stoją po zasiłek, nie próbują dorwać się koryta pieprząc jak to są fajni i że baju baju będziem w raju, tylko uczciwie pracują na siebie i swoje rodziny.

Co do mnie drogi wyborco Pana Krzemińskiego - mam swoją własną firmę, ale wiem że nim ją otworzyłem przez wiele lat pracowałem w różnych fabrykach i mam pełen szacunek dla każdego kto uczciwie wykonuje swoją pracę. Każdego!
~ niezalogowany
9 października 2014r. o 10:42
~ napisał(a):
~-ja napisał(a): pewnie żal dupe ściska ze ma z tego nie male pieniądze a wy musicie zapierdzielac w banderze na 3zmiany za najniższa krajowa,nieudacznik .

O! tylko na to czekałem. To właśnie riposta na poziomie kogoś kto poprzeć może Krzemińskiego. Myślę, że sam Krzemiński dumny jest z takiego wyborcy co widzi ludzi uczciwie pracujących jako nieudaczników.

Ja akurat nie pracuję w Baderze ale znam tych ludzi i zapewniam, że nie są to nieudacznicy. Dla mnie mają już szacunek bo nie stoją po zasiłek, nie próbują dorwać się koryta pieprząc jak to są fajni i że baju baju będziem w raju, tylko uczciwie pracują na siebie i swoje rodziny.LP

Co do mnie drogi wyborco Pana Krzemińskiego - mam swoją własną firmę, ale wie. m że nim ją otworzyłem przez wiele lat pracowałem w różnych fabrykach i mam pełen szacunek dla każdego kto uczciwie wykonuje swoją pracę. Każdego!

Nigdzie nie napisalam o nieudacznikach to są twoje slowa,przeczytaj pod postem o banderze post niżej to zrozumiesz o co mi chodzilo.a temat pieniądzu cie bardzo boli,wiec proponuje żebyś sam pracowali za darmo,albo przekazali na cele charytatywne.
~~ja niezalogowany
9 października 2014r. o 10:48
~ napisał(a):
~ napisał(a):

Ja akurat nie pracuję w Baderze ale znam tych ludzi i zapewniam, że nie są to nieudacznicy. Dla mnie mają już szacunek bo nie stoją po zasiłek, nie próbują dorwać się koryta pieprząc jak to są fajni i że baju baju będziem w raju, tylko uczciwie pracują na siebie i swoje rodziny.LP

Co do mnie drogi wyborco Pana Krzemińskiego - mam swoją własną firmę, ale wie

. m że nim ją otworzyłem przez wiele lat pracowałem w różnych fabrykach i mam

pełen szacunek dla każdego kto uczciwie wykonuje swoją pracę. Każdego!

Nie powiedzialam żeby ktos pracowali nieuczciwie i ze w banderze są nieudacznicy wiec zluzuj.nie przypisuje mi slow których nie napisalam i nie powiedzialam.
Póki sami jesteśmy zazdrosni zawistni i na każdego patrzymy jak na zlodzieja i każdemu zyczymy źle Polska zawsze będzie jaka jest...100lat za murzynami.

Nigdzie nie napisalam o nieudacznikach to są twoje slowa,przeczytaj pod postem o banderze post niżej to zrozumiesz o co mi chodzilo.a temat pieniądzu cie bardzo boli,wiec proponuje żebyś sam pracowali za darmo,albo przekazali na cele charytatywne.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza