falco napisał(a): Joanno :)
od kilku lat ''olewam '' wybory i mam dziką satysfakcję że ja do tego dziadostwa jakie nas otacza, palca nie przyłożyłem
będę olewał wszystkie wybory :]
~ napisał(a): "falco" ty po prostu nic w tej sprawie nie robisz poza gryzmoleniem na internetowym forum. To zwykłe wygodnictwo, lenistwo a tak naprawdę to normalna głupota. Po jaką cholerę narzekasz jeśli nie chcesz niczego zrobić aby coś zmienić. Widocznie dobrze ci tak jak jest. Tacy jak ty winni są panującej rzeczywistości. :PTO SLD siega dna razem z Molenda i pociagna WALETA na DNO.Bedac na dnie.TEGO WAM NIE PODARUJEMY.
falco napisał(a): jak to na czym?
''po pierwsze OBYWATELE''...koledzy i koleżanki i najbliższa rodzinka...
czytam i kurna nadal dziwi mnie wasza naiwność... nadal bębnicie ten temat a oni nadal wami ''kręcą''
czując ''koryto'' nawet jakiś tam Molenda wyszedł z nory...
kiedyś to napisałem i powtórzę raz jeszcze
lubicie być kopani w dups....o a być może nie tylko kopani ;)
Żaki ,Molendy,Przemki i Benki tylko zacierają łapki wiedząc że polecicie do wyborów nawet jeśli obiecają wam ''ochłap z pańskiego stołu''
olejcie te wszelkie wybory pokazując im że tak jak oni was olewają odwdzięczacie się podobnym odruchem
Falco to jeden z największych troli na forum / nie chce powiedzieć idiotów/ .Sam nic nie robi i krytykuje wszystkich.Komu w ten sposób oddaje władze ?
poczytam sobie jeszcze jakie to jeszcze ''pierdy '' tu wymyślą... :D