~ napisał(a):~ napisał(a):~Jarosław Molenda napisał(a): Nie , nie można mówić, że to pic na wodę. 1% to w Bolesławcu prawie 1,5 mln.Paniee Jaroslawie Molenda tyle lat jest Pan Radnym nie robiącym nic dla młodych ludzi w tym miescie nie mowie o SLD,gdzie tez Pan nic nie robi.W
Trzeba spróbować. Wiem, ze wolimy tłuc w klawiaturę i stękać jak to wszystko jest nie tak. Trudniej o autentyczne zaangażowanie. Myślę, że jak raz by się udało zrealiaować pomysł mieszkańców to malkontenctwo można by przeobrazić w aktywność obywatelską. A i władzy byłoby trudniej lekceważyć pomysły mieszkańców. Ja jestem za i jak będzie mi dane być radnym, to będę forsował ten pomysł w powiecie, choć tam budżet o połowę mniejszy i możliwości skromniejsze.
Pana przypadku oszukiwanie wyborców nie ma zadnego
sensu.Daj se Pan spokoj z tym wszystkim.To obled co Pan plecie
od 20 lat.
SLD w Bolesławcu padło ! Przejeli SLD prezesi,dyrektorzy,prywaciarze...zapomnieli już dawno co to socjalizm znaczy ...zresztą ...
Jedyna nadzieja ,że młodzi się budzą i tylko patrzec jak zmiotą starych wyjadaczy !
http://www.mlodzisocjalisci.pl/pl/Strony/1,Kim-jestesmy
~ napisał(a):Buduje bo mieszkań brakuje ?? to według ciebie mają nie budować ??. Zresztą ta inwestycja na sluzowej jest od paru ładnych lat więc tam ciągle przybywa to samo dzieje się na gdańskiej ;)rafi napisał(a): ...I druga rzecz jak to w Bolesławcu brakuje mieszkań ?? skoro na Sluzowej TBS buduje
Rusz trochę mózgownicą. Przecież właśnie dlatego buduje, że mieszkań brakuje. :D
~ napisał(a):Dopiero co się po tygodniu nie obecności odezwałem ;) nie mam czasu żeby się lać z ananimami ;)rafi napisał(a): Kandydat jest, program jest ale teraz pytanie jak to zrobić rozumiem że pan Żak zna ratusz od fundamentu po wieżę. Ale czy będzie w stanie wykonać chociaż część obietnic złożonymi przed mieszkańcami. I druga rzecz jak to w Bolesławcu brakuje mieszkań ?? skoro na Sluzowej TBS buduje
forum bez ciebie jest pozbawione sensu
falco napisał(a): jak to na czym?
''po pierwsze OBYWATELE''...koledzy i koleżanki i najbliższa rodzinka...
czytam i kurna nadal dziwi mnie wasza naiwność... nadal bębnicie ten temat a oni nadal wami ''kręcą''
czując ''koryto'' nawet jakiś tam Molenda wyszedł z nory...
kiedyś to napisałem i powtórzę raz jeszcze
lubicie być kopani w dups....o a być może nie tylko kopani ;)
Żaki ,Molendy,Przemki i Benki tylko zacierają łapki wiedząc że polecicie do wyborów nawet jeśli obiecają wam ''ochłap z pańskiego stołu''
olejcie te wszelkie wybory pokazując im że tak jak oni was olewają odwdzięczacie się podobnym odruchem
poczytam sobie jeszcze jakie to jeszcze ''pierdy '' tu wymyślą... :D
kordek napisał(a): ... Stań do wyborów. Przekonaj do siebie ludzi. Pogadajmy o pomysłach i programach...