~ napisał(a): ~ napisał(a): ~pan napisał(a): Świetne prace - wielka przyszłość przed dziewczyną!
E tam,portret dziewczyny i koń ,wielkie nic,te butelki też się nie obronią,od razu widać niewyrobioną rękę ,zwłaszcza w ołówku,ale dziewczyna młodziutka ,życzę dalszego rozwoju,wszystko przed nią,jeżeli się postara,wiem ,że zaraz posypią się na mnie ogniste gromy w rodzaju ; "cwany przed klawiaturą,zazdrościsz ,bo tak nie potrafisz itp",jestem z branży i po prostu wyrażam swoje zdanie o tym co widzę[o tych pracach].
Nie potrafisz napisać kilku prostych zdań po polsku. Powiedz jaką „branżę” reprezentujesz, gdyż wstyd jej przynosisz. Jeżeli ewentualna kariera w „branży” miałaby zależeć od opinii analfabety to - uchowaj Panie.
Sam jesteś analfabetą,,co w moim wpisie nie jest "po polsku"? Zmień psychotropy bo to co bierzesz pozbawi cię resztek szarych komórek,jeżeli jakieś jeszcze posiadasz,w co należy wątpić,wyrażam swoją opinię o tych pracach,są złe i lepsze,to widać ,nie należy zamieszczać zdjęć ,a potem się wściekać ,że nie wszyscy będą zachwyceni.Jeśli chodzi o 'branżę" to typom reprezentującym buractwo,umiejącym tylko atakować wyzwiskami nie przedstawiam się.Możesz się nie wiem jak wściekać,uważam ,że prace są za słabe by mówić o wielkim talencie,można powiedzieć o zdolnościach ,które odpowiednio rozwinięte być może przyniosą korzystne efekty.Jeżeli nie potrafisz czytać "po polsku" to może jakiś kurs dla analfabetów ci się przyda. :D