skorn napisał(a): ...chyba cię poniosło trochę :> a jak już mówimy o wydawaniu pieniędzy to lepiej zamiast wydawać na leczenie osoby, która doznała urazu bo ... nie chciało się zapiąć pasa - przeznaczyć na jakaś premię dla lekarza
Hemi: Wszyscy płaca w tym kraju obowiązkową składkę zdrowotną. ...
skorn napisał(a):turlaj dropsa homoncie przepocony, nie ubliżałem ci frajerze tylko napisałem prawdę. co zakuła prawda, że uprawnień nie posiadasz ? i tym samym znajomość przepisów jest równa zeru ?~ napisał(a): Jak zaczniesz być kierowcą to ci odpowiem :]
Ale ja ciebie nie pytałem, gląbie. Poza tym pasażerów też to dotyczy.
~ napisał(a): ja podczas takich akcji zakładam koguta na dach swojego samochodu,a policjanci mnie nawet pozdrawiają,bo myślą,że należę do służb mundurowych
hemi napisał(a): filmik dla ciebie , który daje do zrozumienia
skorn napisał(a):~ napisał(a): Jak zaczniesz być kierowcą to ci odpowiem :]
~ napisał(a):skorn napisał(a):turlaj dropsa homoncie przepocony, nie ubliżałem ci frajerze tylko napisałem prawdę. co zakuła prawda, że uprawnień nie posiadasz ? i tym samym znajomość przepisów jest równa zeru ?~ napisał(a): Jak zaczniesz być kierowcą to ci odpowiem :]
hemi napisał(a): Jesli masz okazje korzystać z pojazdu jako pasażer to zapinasz pasy,czy nie?
skorn napisał(a):Zanim skończę ... każdy inteligentny człowiek nie zadaje takich głupich pytan bo wie, że w przypadku choćby poślizgu, gdy nieprzypięte pasem ciało "lata" po wnetrzu osoba taka ma małe szanse na opanowanie pojazdu i tym samym staje się zagrożeniem dla innego uczestnika ruchu. dotarło palancie ? To won !!
Pogadałeś sobie, ...