Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kogo dzisiaj "dopadli" chwalcie się

3145
#hemi nieaktywny
15 października 2014r. o 23:32
Taki filmik dla ciebie , który daje do zrozumienia,że jak auto sie zatrzymuje ,to osoba "leci" rzucona siła bezwładności dalej , opcji jest kilka: wyleci z auta przez szybe, zatrzyma sie na szybie kasując głowę i kręgosłup,czy też waląc po desce rozdzielczej i też robiąc kuku ;)
No ale przecież pasy dla wielu to zło ,a z tyłu to już w ogóle nie trzeba ;) ;)

Pół biedy jak dosrosły sam ryzykuje swym zyciem-morde obije to sie może nauczy.
Gorzej jak dzieci są skazane na poważne przez głupotę i bezmyslnośc rodziców :(

[img=1413408730_ohpnwsb.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 października 2014r. o 23:32
skorn napisał(a): ...

Hemi: Wszyscy płaca w tym kraju obowiązkową składkę zdrowotną. ...
chyba cię poniosło trochę :> a jak już mówimy o wydawaniu pieniędzy to lepiej zamiast wydawać na leczenie osoby, która doznała urazu bo ... nie chciało się zapiąć pasa - przeznaczyć na jakaś premię dla lekarza
~ niezalogowany
15 października 2014r. o 23:35
skorn napisał(a):
~ napisał(a): Jak zaczniesz być kierowcą to ci odpowiem :]

Ale ja ciebie nie pytałem, gląbie. Poza tym pasażerów też to dotyczy.
turlaj dropsa homoncie przepocony, nie ubliżałem ci frajerze tylko napisałem prawdę. co zakuła prawda, że uprawnień nie posiadasz ? i tym samym znajomość przepisów jest równa zeru ?
~ niezalogowany
15 października 2014r. o 23:35
~ napisał(a): ja podczas takich akcji zakładam koguta na dach swojego samochodu,a policjanci mnie nawet pozdrawiają,bo myślą,że należę do służb mundurowych

No własnie widziałem Ciebie jak jechałeś Daewoo Tico z niebieskim "kogutem" na dachu.
211
skorn
15 października 2014r. o 23:38
hemi napisał(a): filmik dla ciebie , który daje do zrozumienia

Ja nie twierdzę, że tak nie jest. Ja twierdzę, że to sprawa kierowcy, czy w razie zderzenia chce latać po aucie czy nie. Są lepsze sposoby edukacji niż mandaty.

<i>
3145
#hemi nieaktywny
15 października 2014r. o 23:39
skorn napisał(a):

Skornie proste pytanie,bez podtekstów:
Jesli masz okazje korzystać z pojazdu jako pasażer to zapinasz pasy,czy nie?
Ważniejsze jest poczucie bezpieczeństwa w razie jakiegoś wypadku ,czy twardo sie trzymasz tego,ze nie zapinasz ,bo to ograniczenie twej swobody obywatelskiej?
Wolisz świadomie ryzykować swe zdrowie/zycie ,czy swiadomie walczysz z systemem i jesteś wolnym człowiekiem?

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
211
skorn
15 października 2014r. o 23:44
~ napisał(a):
skorn napisał(a):

turlaj dropsa homoncie przepocony, nie ubliżałem ci frajerze tylko napisałem prawdę. co zakuła prawda, że uprawnień nie posiadasz ? i tym samym znajomość przepisów jest równa zeru ?

Pogadałeś sobie, a teraz możesz już wypi*rdalać, anonimowy kmiocie.

Dopisane 15.10.2014r. o godz. 23:44:

hemi napisał(a): Jesli masz okazje korzystać z pojazdu jako pasażer to zapinasz pasy,czy nie?

Zapinam, bo uważam to za rozsądne. Wolałbym jednak, żeby to była niewymuszana przez kogokolwiek decyzja.

<i>
~nieanonimowy W. Kołodziejski niezalogowany
15 października 2014r. o 23:50
skorn napisał(a):
Pogadałeś sobie, ...
Zanim skończę ... każdy inteligentny człowiek nie zadaje takich głupich pytan bo wie, że w przypadku choćby poślizgu, gdy nieprzypięte pasem ciało "lata" po wnetrzu osoba taka ma małe szanse na opanowanie pojazdu i tym samym staje się zagrożeniem dla innego uczestnika ruchu. dotarło palancie ? To won !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.