Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie ostrzegaj światłami
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 21:41
Łapanki jak za hitlera. Akcje jak w średniowieczu. Napadnij podróżnego i ograb go ze wszystkiego. Policja to dzis największe zagrożenie na drodze. Jak jadę na wakacje to sie nie martwię, że okradnie mnie jakiś złodziej tylko gdzie okradnie mnie policja lub straż miejska. jak juz wszyscy będa jeździć 50km/h to wtedy jeleniom wprowadzą ograniczenie do 30/h. Bo warszawskie buraki musza przecież sobie stawiać winko za 800 zł
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 21:42
według jozina wszyscy kierowcy to potencjalni przestępcy drogowi. :/ :/ pogratulować
7533
#skali nieaktywny
16 października 2014r. o 21:56
PRAWDA JEST TAKA!!! Nie obchodzi mnie czy ktoś jeździ fiatem czy bmw- to jest mało istotne...!!!! Najważniejsze jest to że jadący policjant z nadmierną prędkością po zatrzymaniu przez policje pokazuje legitymacje i otrzymuje uścisk dłoni, a my dostajemy mandaty dlatego nawet jak będę jechał trabantem to będę mrugał do wszystkich...bo za 300 zł wole zrobić zakupy do domu...albo poprostu przepić niż dać jakiemuś darmozjadowi.

Dopisane 16.10.2014r. o godz. 21:56:

mrugajmy sobie Panowie i Panie bo nas ogołocą z ostatniego grosza. I nikt nie będzie Patrzył że nie masz za co żyć. I ostatnie pieniądze wydajesz na mandat a nie na rodzine. A jak myślą że mrugając pomagasz bandytom to niech się wezmą za robote i frajerów nie szukają. Szkoda że nam nie pomagają jak jedziemu bez pasów lub rozmawiamy na ważne tematy przez telefon prowadząc samochód...Dają za to 100-200zł i bez dyskusji. Dlatego odemnie pomocy nie otrzymają....BĘDE MRUGAŁ ZAWSZE!!! MOŻECIE NA MNIE LICZYĆ
~ala niezalogowany
16 października 2014r. o 22:01
Podoba mi się wypowiedź SKALI. Normalny człowiek dostanie mandat i punkty i nawet nie ma o czy dyskutować z władzami bo przecież oni mają racje, ale jak oni łamią nagminnie przepisy drogowe nikt tego nie widzi i nikt ich nie kara czyli im wolno po prostu wszystko! I nie ma co się dziwić że ludzie są wrogo nastawieni do policji skoro oni sami uważają i tak się zachowują że złapali Pana Boga za nogi bo mają mundur i gówno im można zrobić.
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 22:02
skali napisał(a): PRAWDA JEST TAKA!!! Nie obchodzi mnie czy ktoś jeździ fiatem czy bmw- to jest mało istotne...!!!! Najważniejsze jest to że jadący policjant z nadmierną prędkością po zatrzymaniu przez policje pokazuje legitymacje i otrzymuje uścisk dłoni, a my dostajemy mandaty dlatego nawet jak będę jechał trabantem to będę mrugał do wszystkich...bo za 300 zł wole zrobić zakupy do domu...albo poprostu przepić niż dać jakiemuś darmozjadowi. Dopisane 16.10.2014r. o godz. 21:56:mrugajmy sobie Panowie i Panie bo nas ogołocą z ostatniego grosza. I nikt nie będzie Patrzył że nie masz za co żyć. I ostatnie pieniądze wydajesz na mandat a nie na rodzine. A jak myślą że mrugając pomagasz bandytom to niech się wezmą za robote i frajerów nie szukają. Szkoda że nam nie pomagają jak jedziemu bez pasów lub rozmawiamy na ważne tematy przez telefon prowadząc samochód...Dają za to 100-200zł i bez dyskusji. Dlatego odemnie pomocy nie otrzymają....BĘDE MRUGAŁ ZAWSZE!!! MOŻECIE NA MNIE LICZYĆ

Tak trzymaj!
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 22:02
I TAK NALEŻY TRZYMAĆ.
~łukasz niezalogowany
16 października 2014r. o 22:54
Redaktorze,258 kontroli i 407 kierowców sprawdzonych pod katem trzeźwości? To co? Po dwóch kierowało?
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 22:57
Ewenement na skalę światową, policja dokonuje kontroli 258 pojazdów i dokonuje kontroli trzeźwości ponad 400 osób!!!!!!!!!! Wychodzi na to, że niektórymi pojazdami kierują jednocześnie dwie osoby!!!!!
Tylko w Bolesławcu tak można...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza