Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie ostrzegaj światłami
~ja niezalogowany
16 października 2014r. o 18:37
dlaczego mój post został uwalony ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~--- niezalogowany
16 października 2014r. o 18:41
a ja widziałem wczesniej psa który niebezpiecznie poruszał sie po drodze i ostrzegam kierowców przed niebezpieczeństwem. i nie przyjme mandatu . i co?
~tomiq niezalogowany
16 października 2014r. o 18:59
~kierowca bebemci napisał(a):
~bolo napisał(a): Tak czytam i trochę popieram gościa, który napisał coś o BMW. Dlaczego ? A no dlatego bo on nikogo nie obraził a właściciele BMW pokazują w swoich postach, że gość ma rację. Teraz właśnie właściciele BMW pokazali swoją klasę.

moze chodzi nam o to ze juz własciciele bmw nie mają siły, ciągle słuchac jacy my to nie jestesmy. To już sie robi nudne ....Podam przykład: masz dziecko a ktoś wciąż Ci mowi że jest takie siakie i owakie. Powiedz ze nie zdenerwował bys sie tym hmm? kazdy broni swojego! Pozdro dla kierowców

Tylko ze dziecka sie nie wybiera a auto tak. Jak jestes taki wyczulony na punkcie marki swojego bolidu to zmien producenta albo po prostu nie dolewaj oliwy do ognia.
1162
japimacho
16 października 2014r. o 19:11

I na prawdę śmieszy mnie to wasze ciągłe bycie w opozycji, czy to względem prawa obowiązującego w moim kraju, czy (co jest o wiele gorsze i poważniejsze w skutkach) względem zdroworozsądkowego myślenia.
~----- niezalogowany
16 października 2014r. o 19:20
haha. i co ? jak CI mrugne to i tak zwolnisz i pokażesz ręką "dziękuje"
~bol niezalogowany
16 października 2014r. o 19:46
ale sukces złapać mrugającego
~Edek z krainy czekolady niezalogowany
16 października 2014r. o 20:12
~ napisał(a): Mruganie w celu ostrzeżenia innych ...Kierowcy ostrzegają się również jak jest wypadek lub inne niebezpieczeństwo,np.korek,przeszkoda na drodze...czy to też będzie karalne? ...
To nie będzie karalne niedouczona niewiasto bo właśnie o takich niebezpieczeństwach informujemy poprzez "mrugnięcie" światłami drogowymi :]
~WOOLI niezalogowany
16 października 2014r. o 20:13
A JAK JEŻDŻĄ PO CYWILNEMU, GDY ZRZUCĄ MUNDUR. NIETYKALNI :-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.