Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie ostrzegaj światłami
~Edek z krainy czekolady niezalogowany
16 października 2014r. o 20:14
~GG napisał(a): ... Osobiście nie jestem przestępcą, nie mam się czego obawiac ale chce być ostrzeżony bo może akurat nie zapiąłem pasów, może jade z zawrotna predkością (o 10km/h za szybko) i nie chce za to płacic mandatów...
To zapnij pasy i zwolnij tą dychę :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jozin_z_Bagien niezalogowany
16 października 2014r. o 20:19
Jak zawsze kazda akcja policji jest krytykowana, ze to dojenie obywatela, ze ratuje budzet, zawsze zle, zawsze narzekanie. Wniosek jest taki ze polactwo cebulactwo woli lamac przepisy, ginac na drogach przez wlasna glupote, brawure, alkohol we krwi. Tak wiem, lepsze drogi, ale na to trzeba poczekac, obecnie sa jakies sa i trzeba dostosowac sie do warunkow jakie mamy. Ostrzegajcie dalej swiatlami wariatow, pijakow, jak wam zabija kogos z rodziny to moze sie wtedy nawrocicie, tyle ze ojca/matke/dzieci bedziecie odwiedzac 1 listopada.
~jkierowca zawodowy niezalogowany
16 października 2014r. o 20:44
Mrogalem i będę mrugal. Jeśli widzę ze bezczelnie się chowają i łapią z suszarką, jeśli jest kontrola tylko trzeźwości wszystkich aut to nie mrugam!
W
~A niezalogowany
16 października 2014r. o 20:58
junak ale łup ile to pojedzie? dawać jego na ćwierć mili z motorami policji :-0
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 21:05
Kierowiec zawodowy od kiedy t o wiesz jaką kontrol przeprowadza policja .Chyba że masz wejścia> ?? 3
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 21:12
~jkierowca zawodowy napisał(a): Mrogalem i będę mrugal. Jeśli widzę ze bezczelnie się chowają i łapią z suszarką, jeśli jest kontrola tylko trzeźwości wszystkich aut to nie mrugam!
W

taki z suszarka rownie dobrze moze zatrzymac piajaka , prewncyjnie sprawdzajac jego stan trzezwosci

~ niezalogowany
16 października 2014r. o 21:12
Kierowca to auta mają być trzeżwe nie kompromituj się. ;)
~ niezalogowany
16 października 2014r. o 21:34
~Jozin_z_Bagien napisał(a): Jak zawsze kazda akcja policji jest krytykowana, ze to dojenie obywatela, ze ratuje budzet, zawsze zle, zawsze narzekanie. Wniosek jest taki ze polactwo cebulactwo woli lamac przepisy, ginac na drogach przez wlasna glupote, brawure, alkohol we krwi. Tak wiem, lepsze drogi, ale na to trzeba poczekac, obecnie sa jakies sa i trzeba dostosowac sie do warunkow jakie mamy. Ostrzegajcie dalej swiatlami wariatow, pijakow, jak wam zabija kogos z rodziny to moze sie wtedy nawrocicie, tyle ze ojca/matke/dzieci bedziecie odwiedzac 1 listopada.

Lecz sie budżetowy darmozjadzie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!