~GG napisał(a): ... Osobiście nie jestem przestępcą, nie mam się czego obawiac ale chce być ostrzeżony bo może akurat nie zapiąłem pasów, może jade z zawrotna predkością (o 10km/h za szybko) i nie chce za to płacic mandatów...To zapnij pasy i zwolnij tą dychę :]
~jkierowca zawodowy napisał(a): Mrogalem i będę mrugal. Jeśli widzę ze bezczelnie się chowają i łapią z suszarką, jeśli jest kontrola tylko trzeźwości wszystkich aut to nie mrugam!
W
~Jozin_z_Bagien napisał(a): Jak zawsze kazda akcja policji jest krytykowana, ze to dojenie obywatela, ze ratuje budzet, zawsze zle, zawsze narzekanie. Wniosek jest taki ze polactwo cebulactwo woli lamac przepisy, ginac na drogach przez wlasna glupote, brawure, alkohol we krwi. Tak wiem, lepsze drogi, ale na to trzeba poczekac, obecnie sa jakies sa i trzeba dostosowac sie do warunkow jakie mamy. Ostrzegajcie dalej swiatlami wariatow, pijakow, jak wam zabija kogos z rodziny to moze sie wtedy nawrocicie, tyle ze ojca/matke/dzieci bedziecie odwiedzac 1 listopada.