Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kandydaci do Rady Miasta - okręg nr 1
~ niezalogowany
17 października 2014r. o 18:36
~polecam napisał(a): tam znajdziesz opisy wszystkich kandydatów

W którym miejscu są opisy kandydatów bo ja tam widzę tylko kiepską prezentację_agitację?

Niech się pochwalą dorobkiem "życiowy", przygotowaniem merytorycznym.

Same zdjęcia to za mało - nawet przy listach gończych jest opisane kto, co i za co.

Chyba że to konkurs piękności to same facjaty wystarczą.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~KWW Wasza Rada niezalogowany
17 października 2014r. o 19:46
Pan Norbert Różnicki jest właścicielem stoiska z warzywami na targowisku miejskim " Jeleniogórska "
Ma 36 lat
~ niezalogowany
17 października 2014r. o 19:50
~KWW Wasza Rada napisał(a): Pan Norbert Różnicki jest właścicielem stoiska z warzywami na targowisku miejskim " Jeleniogórska "
Ma 36 lat

A ja jestem właścicielem akwarium i 2 złotych rybek w centrum.
Mam 39 lat.
Dobry życiorys "na radnego"?
17 października 2014r. o 20:13
~ napisał(a):
~KWW Wasza Rada napisał(a): Pan Norbert Różnicki jest właścicielem stoiska z warzywami na targowisku miejskim " Jeleniogórska "
Ma 36 lat

A ja jestem właścicielem akwarium i 2 złotych rybek w centrum.
Mam 39 lat.
Dobry życiorys "na radnego"?

Pana zachowanie i kpiarski stosunek do innych , samemu będąc w ukryciu stawia w wątpliwość sens szczegółowej prezentacji kandydatów .
Kandydat jest mieszkańcem Bolesławca żyje z pracy n własny rachunek i boryka się z takimi samymi problemami jak wiele tysięcy Bolesławian.To tacy ludzie choć w niewielkim stopniu ale jednak są wartością dodaną dla naszego miasta.
NIE BIORĄ A DAJĄ , NIE OBIECUJĄ A PRAGNĄ ABY IM I POZOSTAŁYM MNIEJ ZABIERANO.
~ niezalogowany
17 października 2014r. o 20:27
A czy Pan Kandydat Waszej Rady mieszka w tym okregu wyborczym?
~lutek niezalogowany
17 października 2014r. o 20:28
PanieM, nie dopilnowaliście, aby najmocniejszy kandydat czyli glinolud dostał się jako kandydat do Rady. Pełna kompromitacja!!!!!
~Perelka niezalogowany
17 października 2014r. o 20:42
Pan Adam Biesiadecki pomógł "załatwić"wiele lokalnych spraw. będziemy na niego głosowac
17 października 2014r. o 20:43
~lutek napisał(a): PanieM, nie dopilnowaliście, aby najmocniejszy kandydat czyli glinolud dostał się jako kandydat do Rady. Pełna kompromitacja!!!!!

Kompromitacja to zachowanie miejskiej komisji która najpierw sprawdziła zgłoszenia , zleciła dokonanie ewentualnych poprawek a potem ta sama komisja to zakwestionowała.
Gdyby ludzie wiedzieli z jakiego powodu " uwalili " to zgłoszenie to nazwali by to skandalem.Lista była imienna .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.