~KWW Wasza Rada napisał(a): ~ napisał(a): ~KWW Wasza Rada napisał(a): Pan Norbert Różnicki jest właścicielem stoiska z warzywami na targowisku miejskim " Jeleniogórska "
Ma 36 lat
A ja jestem właścicielem akwarium i 2 złotych rybek w centrum.
Mam 39 lat.
Dobry życiorys "na radnego"?
Pana zachowanie i kpiarski stosunek do innych , samemu będąc w ukryciu stawia w wątpliwość sens szczegółowej prezentacji kandydatów .
Kandydat jest mieszkańcem Bolesławca żyje z pracy n własny rachunek i boryka się z takimi samymi problemami jak wiele tysięcy Bolesławian.To tacy ludzie choć w niewielkim stopniu ale jednak są wartością dodaną dla naszego miasta.
NIE BIORĄ A DAJĄ , NIE OBIECUJĄ A PRAGNĄ ABY IM I POZOSTAŁYM MNIEJ ZABIERANO.
A tak merytorycznie można prosić?
Samo stwierdzenie iż zarządza stoiskiem warzywnym na targowisku to raczej mało wyczerpująca odpowiedź. Myślę że takie doświadczenie wystarczające - sprzedaż warzyw na targowisku - byłoby gdyby wybierana była Rada Targowiska.
Nie ja chcę być "osobą publiczną" i nie mam obowiązku tu występować jako Jan Kowalski - a PAN to nie jest "w ukryciu".
"Pana zachowanie i kpiarski stosunek do innych , samemu będąc w ukryciu stawia w wątpliwość sens szczegółowej prezentacji kandydatów ."
Co się komu nie podoba w moim zachowaniu - właśnie grzecznie proszę o "szczegółową prezentację kandydatów" żebym mógł podjąć właściwą decyzję.
Jeżeli szczegółowa prezentacja ma taki wymiar: "Pan Norbert Różnicki jest właścicielem stoiska z warzywami na targowisku miejskim " Jeleniogórska "
Ma 36 lat",
to jaka może być nieszczegółowa - ogólna.
Proszę się nie ośmieszać.
A tak przy okazji na jakiej podstawie ocenia moje zachowanie