~Kolega z podwórka napisał(a):
A co masz do zarzucenia Ziemi Bolesławieckiej i jej działalności? To jedyne ugrupowanie ze startujących które robi dla ludzi i to społecznie, a nie tylko przed wyborami się puszy jak inni. I nie kłam, że szanujesz Łukasza, bo byś mu tak nie pisał, nie pisał być kłamstw! Jesteś poprostu hejterem konkurencyjnego komitetu, ale cóż, prawda sama się obroni. Przekonasz się 16 listopada. Brawo Łukasz, Brawo Ziemia Bolesłąwiecka, która jest z bolesławianami nei tylko przy wyborach!
"Kolega z podwórka" Gdzie w moich zdaniach są zarzuty co do Ziemi Bolesławieckiej(czytaj - Unia Wolności) i jej działalności... ??
Nie Możesz tylko sobie przypisywać oceny działalności tego ugrupowania... !!
Muszę Ciebie zaskoczyć,ale nie jestem żadnym hejterem konkurencyjnego komitetu ponieważ w tych wyborach nie startuję...
Chciałem powiedzieć,że też miałem okazję startować w wyborach - niestety z powodu metody Donta nie dane mi był zostać radnym.
Mając większą liczbę głosów od innych kandydatów dzięki właśnie tylko tej metodzie nie zostałem radnym naszej dzielnicy.
Przy obecnej metodzie okręgów jednomandatowych - byłbym z pewnością radnym.
Tak w jednym Masz rację "prawda sama się obroni" - w co zawsze święcie wierzę...
Mógłbym tak jeszcze dużo wymieniać przykładów dlaczego pozwoliłem sobie w taki o to sposób ocenić Łukasza...
Obserwowałem od lat jak się udziela i co robi dla innych nie tylko w Kościele...
Jednak tak jak wspomniałem powyżej jego start w obecnych wyborach wraz z tym ugrupowaniem jest dla mnie delikatnie mówiąc - wielkim zaskoczeniem... :)
Czytam,że Jesteś wielkim fanem Ziemi Bolesławieckiej,ale proszę nie zmuszaj pozostałych,aby byli tego samego zdania bo w wyborach tych nie startują tylko Twoi "idole"...
Zmoderowano 22.10.2014 godz.20:41 - powód: cytowanie (moderator)