~kumpel napisał(a):~Jennifer napisał(a): Dobra, muszę jeszcze coś zrobić, idę policzyć lampy w parku ile ich tam świeci i komu. Ciekawi mnie jak z rachunkami za energię, i czy to z moich pieniędzy z podatków, czy wójt ze swojej kieszeni sobie reklamę robi ?tylko sie nie wywroc jak bedziesz szla :D bo poza centrum wiekszosc drog dziurawych i blotnistych o ciemnosciach juz nie wspomne powodzenia trzymamy za ciebie kciuki :* :* :*
Zajrzę do waz za jakiś czas :*
~Jennifer napisał(a):no coz nowego wojta nie bedziesz sie musiala bac :* a ten niech siedzi i napawa sie jasnoscia!!! :D~kumpel napisał(a):~Jennifer napisał(a): Dobra, muszę jeszcze coś zrobić, idę policzyć lampy w parku ile ich tam świeci i komu. Ciekawi mnie jak z rachunkami za energię, i czy to z moich pieniędzy z podatków, czy wójt ze swojej kieszeni sobie reklamę robi ?tylko sie nie wywroc jak bedziesz szla :D bo poza centrum wiekszosc drog dziurawych i blotnistych o ciemnosciach juz nie wspomne powodzenia trzymamy za ciebie kciuki :* :* :*
Zajrzę do waz za jakiś czas :*
Scykałam, bo ktoś tam się kręci, może to wójt.. ;)
~gigi napisał(a): Ludzie jeżeli macie dość Pawliszczego to idźcie na wybory!!! idździe i głosujcie na pozostałych kandydatów. On liczy że będzie mała frekwencja bo wie, że jego świta pójdzie i zagłosuje na niego...
Idźcie na głosowanie i głosujcie przeciwko niemu a najlepiej na niezrzeszonych kandydatów (PO, PIS, SLD już chyba wszyscy mamy dosyć)
~ napisał(a): Oj Darek Darek co ty jeszcze nie wymyslisz???? idz spac juz