Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~smieszek niezalogowany
29 października 2014r. o 18:38
~- napisał(a): Jennifer co ty możesz wiedzieć na ten temat to co usłyszysz .. GLOSUJEMY NA TEGO KTORY JEST OBECNIE :P :|
to glosujcie bedzie mial trzy glosy :D :D :D :D :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jennifer niezalogowany
29 października 2014r. o 18:49
Pryszło Dariusza konklawe :P :P :P
~Tej niezalogowany
29 października 2014r. o 18:54
Kazimierz Marczewski napisał(a): Przepraszam za opóźnienie, drobne usterki techniczne, tera jest ok. Zapraszam do dyskusji.

Dziękujemy, że byliście, zrobiliście super materiał.
~ niezalogowany
29 października 2014r. o 18:59
Jennifer skoro jesteś taka obcykana i wszechwiedzaca to Startuj na Wójta zrobisz napewno więcej ale pod siebie hhhhhhhhhhhhbbaaaaaaaaaaaa Skąd tacy ludzie sie biorą to ja nie mam pojęcia żeby to chociaż sens miało co Ty piszesz !!!!!!!!!!!!! buda !!!!!!!!!!
~Jennifer niezalogowany
29 października 2014r. o 19:09
Ot i masz problem, a ja nie. ;) ;)
~lolo niezalogowany
29 października 2014r. o 19:10
~ napisał(a): Jennifer skoro jesteś taka obcykana i wszechwiedzaca to Startuj na Wójta zrobisz napewno więcej ale pod siebie hhhhhhhhhhhhbbaaaaaaaaaaaa Skąd tacy ludzie sie biorą to ja nie mam pojęcia żeby to chociaż sens miało co Ty piszesz !!!!!!!!!!!!! buda !!!!!!!!!!
ale jestes forumowiczu zlosliwy jad ci kapie z buzki :> , widac jakich Dariusz ma wyborcow ..jaki pan taki kram :D Ps troszke oglady
~Jennifer niezalogowany
29 października 2014r. o 19:18
Dobra, muszę jeszcze coś zrobić, idę policzyć lampy w parku ile ich tam świeci i komu. Ciekawi mnie jak z rachunkami za energię, i czy to z moich pieniędzy z podatków, czy wójt ze swojej kieszeni sobie reklamę robi ?
Zajrzę do waz za jakiś czas :*
~kumpel niezalogowany
29 października 2014r. o 20:11
~Jennifer napisał(a): Dobra, muszę jeszcze coś zrobić, idę policzyć lampy w parku ile ich tam świeci i komu. Ciekawi mnie jak z rachunkami za energię, i czy to z moich pieniędzy z podatków, czy wójt ze swojej kieszeni sobie reklamę robi ?
Zajrzę do waz za jakiś czas :*
tylko sie nie wywroc jak bedziesz szla :D bo poza centrum wiekszosc drog dziurawych i blotnistych o ciemnosciach juz nie wspomne powodzenia trzymamy za ciebie kciuki :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza