~- napisał(a): Jennifer co ty możesz wiedzieć na ten temat to co usłyszysz .. GLOSUJEMY NA TEGO KTORY JEST OBECNIE :P :|to glosujcie bedzie mial trzy glosy :D :D :D :D :D
Kazimierz Marczewski napisał(a): Przepraszam za opóźnienie, drobne usterki techniczne, tera jest ok. Zapraszam do dyskusji.
~ napisał(a): Jennifer skoro jesteś taka obcykana i wszechwiedzaca to Startuj na Wójta zrobisz napewno więcej ale pod siebie hhhhhhhhhhhhbbaaaaaaaaaaaa Skąd tacy ludzie sie biorą to ja nie mam pojęcia żeby to chociaż sens miało co Ty piszesz !!!!!!!!!!!!! buda !!!!!!!!!!ale jestes forumowiczu zlosliwy jad ci kapie z buzki :> , widac jakich Dariusz ma wyborcow ..jaki pan taki kram :D Ps troszke oglady
~Jennifer napisał(a): Dobra, muszę jeszcze coś zrobić, idę policzyć lampy w parku ile ich tam świeci i komu. Ciekawi mnie jak z rachunkami za energię, i czy to z moich pieniędzy z podatków, czy wójt ze swojej kieszeni sobie reklamę robi ?tylko sie nie wywroc jak bedziesz szla :D bo poza centrum wiekszosc drog dziurawych i blotnistych o ciemnosciach juz nie wspomne powodzenia trzymamy za ciebie kciuki :* :* :*
Zajrzę do waz za jakiś czas :*