~ napisał(a): To forum to wstyd dla gminy nie dla Pawliszczego tylko dla gminy Głupoty tu piszecie aby tylko dogrysc Pawliszczemu a za co a za to że człowiekowi sie udało zostać kimś za to że złożył obietnice przed wyborami i je spełnił za to że jeździ autem służbowym za to że pomaga za to że jest blisko ludzi i za to że ludzie go lubią . Podniósł ta gminę że średniowiecza i pchnął w czasy teraznuejsze .
Zdania na temat wójta są podzielone nie tylko na tym forum, ale również w rozmowach z mieszkańcami, aczkolwiek każdy ma swoje zdanie, 16 listopada prawda ujrzy światło dzienne, forum to zabawa, nie wiadomo tak naprawdę kto i ile osób w nim czynnie uczestniczy,
ktoś napisał 1 procent przeciwko wójtowi na forum, ja bym oszacował to inaczej, pół na pół i taki przewiduję wynik wyborów, liczyć się będzie każdy głos, i miejcie to na uwadze... żebyście nie pluli sobie w brody, że mogłem zagłosować a nie chciało mi się... jeżeli chcecie czegoś musicie w tym wziąć czynny udział
DO WYBORÓW młodzi, starzy, studenci, emeryci walczcie o swoje zdanie, kolejna szansa dopiero za 4 lata !!