~Bolecnauta napisał(a): Mnie się wydaje, że obecny wójt źle zrobił, że nie przyjechał do Krzyżowej.chyba wzrostem ,bo intelektualnie to porazka :D
Dlaczego nie przyjechał i kogo się bał? Chyba nie stchórzył.
Uczestniczących w debacie kandydatów przewyższa o głowę.
~olesy napisał(a): Witam wszyscy czepiacie sie obecnego wójta dlaczego nie przyjechał a ja wam odpowiem tego samego dnia miał kilka innych spotkań dlatego też nie miał szans zdążyć na spotkanie do krzyżowej. Szukacie wszelkiego rodzaju rozwiązań żeby tylko obecnego Wójta nie zaprosić ja powiem tylko tyle Dariusz ma poparcie w całej krzyżowej. A dodam na koniec że każdy gada na niego a i tak będzie głosował na Darka bo nie mam na kogo innego co zrobią Ci nowi kandydaci powiedzcie mi co nie mam nagrania z sali dlaczego nie ma bo popsuło by to reputacje obecnych na sali startujących na Wójtato sie chlopie wysililes swoja wypowiedza :/ :/ ~olesy chyba pewnie za wiatraki cala Krzyzowa jest za Dariuszem ?? ?? ?? :* a moze to tobie nowa droge zaczal robic i sie zachlysnales ?? ??
~Bolecnauta napisał(a): Za kim jesteście po tej debacie, ja za starym wójtem.
Chyba, że PiS wygra? Podobał mi się ten informatyk, to jest jedyna alternatywa.
~ napisał(a): Rozmawiałem z Panem Małachowskim i przyznał że dostał zakaz startowania na Wójta od Romana który dogadał się z Pawliszczym.a jednak szczury sie ukladaja, :> :> :> rozliczyc po wyborach i pozamykac w piedlach w jednej celi!!
~Bolecnauta napisał(a): Za kim jesteście po tej debacie, ja za starym wójtem.
Chyba, że PiS wygra? Podobał mi się ten informatyk, to jest jedyna alternatywa.