Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~junior niezalogowany
26 października 2014r. o 9:55
~Bolecnauta napisał(a): Mnie się wydaje, że obecny wójt źle zrobił, że nie przyjechał do Krzyżowej.

Dlaczego nie przyjechał i kogo się bał? Chyba nie stchórzył.

Uczestniczących w debacie kandydatów przewyższa o głowę.
chyba wzrostem ,bo intelektualnie to porazka :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~rambo niezalogowany
26 października 2014r. o 9:59
~olesy napisał(a): Witam wszyscy czepiacie sie obecnego wójta dlaczego nie przyjechał a ja wam odpowiem tego samego dnia miał kilka innych spotkań dlatego też nie miał szans zdążyć na spotkanie do krzyżowej. Szukacie wszelkiego rodzaju rozwiązań żeby tylko obecnego Wójta nie zaprosić ja powiem tylko tyle Dariusz ma poparcie w całej krzyżowej. A dodam na koniec że każdy gada na niego a i tak będzie głosował na Darka bo nie mam na kogo innego co zrobią Ci nowi kandydaci powiedzcie mi co nie mam nagrania z sali dlaczego nie ma bo popsuło by to reputacje obecnych na sali startujących na Wójta
to sie chlopie wysililes swoja wypowiedza :/ :/ ~olesy chyba pewnie za wiatraki cala Krzyzowa jest za Dariuszem ?? ?? ?? :* a moze to tobie nowa droge zaczal robic i sie zachlysnales ?? ??
~Bolecnauta niezalogowany
26 października 2014r. o 12:09
Za kim jesteście po tej debacie, ja za starym wójtem.

Chyba, że PiS wygra? Podobał mi się ten informatyk, to jest jedyna alternatywa.
~ niezalogowany
26 października 2014r. o 12:12
~Bolecnauta napisał(a): Za kim jesteście po tej debacie, ja za starym wójtem.

Ciężko być za kimś, kto nie był na debacie. :/
~zawiedziony wyborca niezalogowany
26 października 2014r. o 12:27
A gdzie kandydat Małachowski Jerzy ??
~ niezalogowany
26 października 2014r. o 13:21
Rozmawiałem z Panem Małachowskim i przyznał że dostał zakaz startowania na Wójta od Romana który dogadał się z Pawliszczym.
~klawisz niezalogowany
26 października 2014r. o 13:54
~ napisał(a): Rozmawiałem z Panem Małachowskim i przyznał że dostał zakaz startowania na Wójta od Romana który dogadał się z Pawliszczym.
a jednak szczury sie ukladaja, :> :> :> rozliczyc po wyborach i pozamykac w piedlach w jednej celi!!
~ niezalogowany
26 października 2014r. o 14:37
~Bolecnauta napisał(a): Za kim jesteście po tej debacie, ja za starym wójtem.

Niestety jest duże prawdopodobieństwo, że obecny wójt nawet nie przejdzie do drugiej tury :P :P :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.