Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~aldona niezalogowany
26 października 2014r. o 14:45
I to ,byloby najrosadniejsze,pozatym jak by obecny wojt mial troche ambicji i samokrytyki, to sam by zrezygnowal z kandydatury ,a on chodzi jeszcze po ubogich i obiecuje im zlote gory :/ :/ :/ PONIZAJACE!!!A oni sie jescze tym chwala ;( ;( przykre ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~fanklub niezalogowany
26 października 2014r. o 14:59
Wierzę, że społeczeństwo Gromadki, wybierze mądrze i nie da się już mamić obecnej władzy.
Ludność Gromadki chce zmiany na stanowisku wójta i mam nadzieję, że tak się stanie. ;) ;)
~:) niezalogowany
26 października 2014r. o 15:09
magnum44 napisał(a): Janek, Tobie kibicuję!
:*

:-):-)
~heniutek niezalogowany
26 października 2014r. o 16:19
dobry i Janek byle nie Dariusz :P
~ niezalogowany
26 października 2014r. o 16:36
niutek, grzeczny bądź i zagłosuj na Janka :*
~jojo niezalogowany
26 października 2014r. o 16:45
~ napisał(a): niutek, grzeczny bądź i zagłosuj na Janka :*
moze byc i Janek nawet z czterech pancernych,wolalbym na Szarika zaglosowac jak na Dariusza :|
~gigi niezalogowany
26 października 2014r. o 17:11
więc kto nie chce Darka P niech na Janka głosuje :D (z tego co wiem to bardzo się z Darkiem nie lubią i jakby Janek go zastąpił to wyszperałby troche brudów na Darka... a jest troche tego)
~mieszkaniec gminy niezalogowany
26 października 2014r. o 17:30
wg mnie najlepiej wypadł Pan Andruchowski, przedstawił w punktach swoje założenia, program rozdał do przeczytania, poza tym to nie była żadna debata tylko autoprezentacje kandydatów. To, ze wójt miał jakieś spotkania hahahhaa w żaden sposób go nie usprawiedliwia, gdyż skoro mówicie że taki silny powinien właśnie tutaj zabrylować przy swoich kontrkandydatach, a on co? potwierdza przybycie, a później niczym król nie pojawia się ...? no sorry ale oddał punkty walkowerem. Może jeździł samochodem i agitował w tym czasie? Po prostu nie podoba mi się taka postawa... zwłaszcza że wiedział o spotkaniu. Nie wiem jeszcze na kogo zagłosuję, poczekam na rozwój wydarzeń i zapoznam się z programami wszystkich wyborców,.... jak udostępnią :))))
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza