Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~Bolo niezalogowany
26 października 2014r. o 17:39
~jojo napisał(a):
~ napisał(a): niutek, grzeczny bądź i zagłosuj na Janka :*
moze byc i Janek nawet z czterech pancernych,wolalbym na Szarika zaglosowac jak na Dariusza :|

wiesz, może i Janek byłby pocieszny, ale ... nie róbmy jaj ...
" nie będę wam teraz czytał programu ..." :))))))

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~gigi niezalogowany
26 października 2014r. o 17:48
a ja z chęcią zapoznałbym się z programem Janka ale nigdzie go nie widziałem ani nie wpadł mi w ręce.. tylko to co na filmiku słyszałem ale to praktycznie każdy powiedział to samo...
~Mariola z Oslej niezalogowany
26 października 2014r. o 17:58
~gigi napisał(a): a ja z chęcią zapoznałbym się z programem Janka ale nigdzie go nie widziałem ani nie wpadł mi w ręce.. tylko to co na filmiku słyszałem ale to praktycznie każdy powiedział to samo...
DLACZEGO TAKA PIEKNA GMINA DOSIEGNELA DNA !!!Przez KOGO I ZA CO ?????
~// niezalogowany
26 października 2014r. o 18:03
Na spotkaniu, program był w zasadzie przedstawiony, chociaż w dużym skrócie, bo było tylko 10 minut dla każdego kandydata.
Pan Janek powiedział, że będą ulotki, plakaty i spotkania.
Jak go znam, to w zasadzie dotrzymuje słowa, więc proszę jeszcze cierpliwie poczekać kilka dni. Ludzie w budżecie mają łatwiej, bo mogą takie sprawy załatwiać w czasie pracy. Niestety nie każdego na to stać, ale wszystko będzie na czas.
~// niezalogowany
26 października 2014r. o 18:06
Na spotkaniu, program był w zasadzie przedstawiony, chociaż w dużym skrócie, bo było tylko 10 minut dla każdego kandydata.
Pan Janek powiedział, że będą ulotki, plakaty i spotkania.
Jak go znam, to w zasadzie dotrzymuje słowa, więc proszę jeszcze cierpliwie poczekać kilka dni. Ludzie w budżecie mają łatwiej, bo mogą takie sprawy załatwiać w czasie pracy. Niestety nie każdego na to stać, ale wszystko będzie na czas.
Na filmie widać i słychać tylko 1/3 wypowiedzi wszystkich kandydatów.
12786
#Piotr Żak nieaktywny
26 października 2014r. o 18:21
Bardzo dobra,obywatelska inicjatywa. Widzę i słyszę,że demokracja rządzi w Gromadce :) Debata polityczna przed wyborami - TAK! Zatem trzeba zaszczepić " Obywatelski Bolesławiec " i zaprosić wszystkich 5-ciu kandydatów na fotel Prezydenta Miasta Bolesławiec do debaty politycznej, podobnej jat ta w Gromadce. :)

www.piotrzak.boleslawiec.pl, FACEBOOK- www.facebook.com/architektpiotrzak,
~ niezalogowany
26 października 2014r. o 18:22
Mam nadzieję ,że poznamy program Pana Janka, ale chyba po 1listopada.do Dnia zmarłych kto ma czas pójść na spotkanie.A też myślę ,ze nie obwieszą wszystkiego
co sie da przed tym dniem.
~// niezalogowany
26 października 2014r. o 18:30
Ten dzień to dzień zadumy i przemyśleń o naszych bliskich, których już nie ma, niestety plakaty też już najprawdopodobniej będą wisieć, bo nie każdy miał możliwość przez kilka lat na festynach się pokazywać i przez mikrofon przemawiać. Obecny wójt nikogo do mikrofonu nie dopuszczał.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.