Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~Polka fasolka niezalogowany
12 listopada 2014r. o 23:01
~jeleniaszukasz napisał(a):
~ Polka fasolka napisał(a):
~wowywijalo DEb.. napisał(a):
~Polka fasolka napisał(a): Co was tam w tym Rozyncu wowywijalo z tymi wiatrakami:cala Europa ma i jakos ludzie nie protestuja, mocie jakies udokumentowane zrodlo ze to be to wstaw link (nie wasze odwolania) ja chetnie poczytam .Widze conajmniej 3 przez swoje okno w DE.

Ja prosilam o link ustawy albo obowiazujacego prawa na temat lokalizacji elektr.wiatrowych a nie o o powyzsza interpretacje jakiegos aktykulu z Instytutu, gdzie jest ustawa sejmowa lub rozparzadzenie Ministerstwa Energetyki czy czegos takiego czyli gdzie znajde obowiazujace przepisy PRAWNE dla Polski obowiazujace w temacie.

Naucz się pisać po polsku. Ile piw "wtrząchnęłaś" z tej DE - klawiatura Ci miga i delikatne paluszki trzęsą.
Jakie to polskie koncza sie argumenty i trzeba naublizac :| :| Suszy cie i na piwo nie masz ?? ?? ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
12765
#kaem nieaktywny
12 listopada 2014r. o 23:02
to ,,W'' przy opisie niektórych działek - co oznacza ??
~mówiszmasz4 niezalogowany
12 listopada 2014r. o 23:14
kaem napisał(a): to ,,W'' przy opisie niektórych działek - co oznacza ??

Wiatraki jako informacja, trzeba dokumentację odszukać z danymi o położeniu poszczególnych 10.
Zbiorówka jak to wygląda w całości. 680 metrów.
To poniżej to nie do ciebie kaem, to do "redbull"
"Jakie to polskie trzeba naubliżać - chciałbyś mieć przed swoim domem takie widoki razem ze szkodliwością 3,5MW"
[img=1415830442_pkzyeg7.jpg]
~lis niezalogowany
12 listopada 2014r. o 23:19
mówiszmasz daj namiary na siebie :) coś wspólnie zrobimy
~dlaciebieniejestemaltruista niezalogowany
12 listopada 2014r. o 23:23
~Polka fasolka napisał(a):
~jeleniaszukasz napisał(a):
~ Polka fasolka napisał(a):
~wowywijalo DEb.. napisał(a):
~Polka fasolka napisał(a): Co was tam w tym Rozyncu wowywijalo z tymi wiatrakami:cala Europa ma i jakos ludzie nie protestuja, mocie jakies udokumentowane zrodlo ze to be to wstaw link (nie wasze odwolania) ja chetnie poczytam .Widze conajmniej 3 przez swoje okno w DE.

Uważaj Polka fasolka, jak się bauer zorientuje, że ogórków nie zbierasz. A siedzisz przy komputerze i jego energię marnujesz, to ci sztraf w ojro nałoży. :)
~młynarz niezalogowany
12 listopada 2014r. o 23:31
Temat powinien być skończony. Posłuchajcie wywiadu na tv Łużyce i zobaczycie że tylko Kaźmierczak jest przeciwny wiatrakom. Wszyscy kandydaci te wiatraki postawią. Proste teraz nic nie mówią wprost bo szkoda głosów a później to nawet brewka im nie dygnie i wiatraki będą. Zresztą w Gromadce mówią że wiatraki powinny być. Byłoby inaczej gdyby był kandydat z Krzyżowej ale nie ma więc nie miejcie złudzeń. Nie miejcie złudzeń że ludzie z innych miejscowości Was popierają. Przeciwnie 9/10 osób chce wiatraków, kasy z podatków i to zrozumiałe. Wiatraki 1 km od domu nikomu nie szkodzą a kury będą się nieść. Problem istnieje w zawiści - dlaczego wiatrak stoi na jego polu a nie na moim? Gdyby na moim stał to wiatraki byłyby cacy. A, Przestańcie wreszcie wklejać te durne papki z bazgrołami. Wklejcie link do strony z mapkami.
Napisałem to ale wiem że i tak będzie to samo, bo jednak wiatrak nie na waszym polu będzie stał.
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 23:33
~lis napisał(a): mówiszmasz daj namiary na siebie :) coś wspólnie zrobimy

Czy ty nie jesteś SBU :), albo jeszcze gorzej.
Nie chce tego przy naszej granicy
&feature=player_detailpage
~pewnie niezalogowany
12 listopada 2014r. o 23:46
~młynarz napisał(a): Temat powinien być skończony. Posłuchajcie wywiadu na tv Łużyce i zobaczycie że tylko Kaźmierczak jest przeciwny wiatrakom. Wszyscy kandydaci te wiatraki postawią. Proste teraz nic nie mówią wprost bo szkoda głosów a później to nawet brewka im nie dygnie i wiatraki będą. Zresztą w Gromadce mówią że wiatraki powinny być. Byłoby inaczej gdyby był kandydat z Krzyżowej ale nie ma więc nie miejcie złudzeń. Nie miejcie złudzeń że ludzie z innych miejscowości Was popierają. Przeciwnie 9/10 osób chce wiatraków, kasy z podatków i to zrozumiałe. Wiatraki 1 km od domu nikomu nie szkodzą a kury będą się nieść. Problem istnieje w zawiści - dlaczego wiatrak stoi na jego polu a nie na moim? Gdyby na moim stał to wiatraki byłyby cacy. A, Przestańcie wreszcie wklejać te durne papki z bazgrołami. Wklejcie link do strony z mapkami.
Napisałem to ale wiem że i tak będzie to samo, bo jednak wiatrak nie na waszym polu będzie stał.

To jest bezczelne naruszenie prawa, nie uzgodnienie z właścicielami sąsiednich gruntów. Masz link do badań, że kury będą się nieść:). Nie mam teraz czasu, ale bez problemu znajdę oficjalne badania (z witryn angielsko języcznych), co szkodzi przy wiatrakach.
Dlaczego w górzystej Szkocji ustalili minimum 2000 m. Różyniec i większość Polski to nie tereny jak w Szkocji. Nasze gminne urzędniki i wójt olewają, radę i mieszkańców.
Międlimy sprawę, że to zawiść. Bzdura, aby tylko zwekslować naruszanie interesów.
Lepiej posłuchaj co sam wójt mówi na tym video, wtedy gdy były pikiety przeciw wiatrakom.
Kręci jak piskorz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza