Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

1 listopada - cmentarz

~ochroniarz niezalogowany
30 października 2014r. o 20:14
Kto chce wjechać pod sam cmentarz, a może pod sam pomnik ?? Czy każdemu z osobna trzeba pokazywać duży czerwono-biały okrągły znak :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11222
#Amnesty nieaktywny
30 października 2014r. o 21:23
Temat konkret! :D
7612
bax
30 października 2014r. o 22:58
W Ten wyjątkowy Dzień ,zawsze znajdzie się wolne miejsce pod Carfur'em :) jak co roku w B-cu idziemy na cmentarz,to tylko nawet półgodzinny spacer jak najbardziej wskazany dla zdrowia :P

Jeśli auto pod Tesco postawię,to spacerkiem w zadumie ...jaki to problem? :>
Szkoda tylko,że Bolesławianie "krążą" w okół szukając Aaakurat w Tym Wyjątkowym Dniu -miejsca parkingowego.

~rastep niezalogowany
30 października 2014r. o 23:14
~ochroniarz napisał(a): Kto chce wjechać pod sam cmentarz, a może pod sam pomnik ?? Czy każdemu z osobna trzeba pokazywać duży czerwono-biały okrągły znak :|
a czy kazdemu ...nemu ochroniarzowi i szczylowi trzeba tlumaczyc z osobna zeby nie robic ...nych tematów?

Zastosowana autokorekta

3145
#hemi nieaktywny
30 października 2014r. o 23:23
~rastep napisał(a):
~ochroniarz napisał(a): Kto chce wjechać pod sam cmentarz, a może pod sam pomnik ?? Czy każdemu z osobna trzeba pokazywać duży czerwono-biały okrągły znak :|
a czy kazdemu ...nemu ochroniarzowi i szczylowi trzeba tlumaczyc z osobna zeby nie robic ...nych tematów?

Bo może ktos ma juz dośc? :(
Ja wczoraj tam przejeżdżałem z pręd max 30 km/h bo wiedziałem,ze juz duzo ludzi sie tam kręci ,ale wielu mysli ,ze juz kilka dni wczesniej jest droga zamknięta a NIE JEST i to cholerny pieszy musi sie pofatygowac ,aby spojrzeć na boki ,aby nie wleźć komus przed maskę !!

Jedna babe (tak babe,nie kobietę) otrabiłem ,bo wylazła z auta i jak ta krowa na łace wlazła mi przed maske ,to mnie opieprzyła ,ze ona z kwiatami idzie ,na co jej odpowiedziałem w dośc konkretny sposób,ze droga NIE jest jeszcze zamknieta i zanim wylezie na droge to powinna spojrzec czy nic nie jedzie !

Zastosowana autokorekta

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
31 października 2014r. o 8:54
zgadzam się z przedmówcą w 100% -BABY NA CHODNIKI!! :D
~ niezalogowany
31 października 2014r. o 11:20
co racja to racja, wszyscy lecą na urwanie głowy bo posprzątać trzeba, kwiaty zanieść itd. szkoda, że mało kto zwraca uwagę na kierowców, piesi lezą na ulicę jak święte krowy bo im się należy i nie patrzą na nic. A potem pretensje do całego świata, że łapki przetrącone. ehh....
1799
#koehl nieaktywny
31 października 2014r. o 17:04
same lordy!!!
W ten dzień wszyscy chcą się pochwalić swoimi furami,bo i ludzi dużo i jest komu pokazać czym się jeździ!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza