Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czy Prezydent Piotr Roman to człowiek honoru i sumienny samorządowiec, polityczny macher i kłamca, czy też nie wie co czyni ?

211
skorn
6 listopada 2014r. o 16:03
falco napisał(a):
O tak, falco to własnie ten typ ludzi, który wychodzi, żeby zaprotestować. Człowiek czynu. A virgo krok za nim.

jeśli próbujesz Virgo lub mnie obrazić, to kiepsko trafiłeś... :P

Bez sensu. Jakie obrażanie? Lepiej opowiedz coś o tym swoim protestowaniu.

W latach 80. protestowali stoczniowcy i górnicy, ale z twoich wypowiedzi na forum wnioskuję, że ty wtedy siedziałeś w domu i kibicowałes "generałowi" : )

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Michal niezalogowany
6 listopada 2014r. o 16:40
I tak jest w całym kraju.MAFIE SAMORZADOWE NIE ODDADZA władzy nikomu.I wszystko jest zgodne z litera prawa.Jak ma wygrac wybory Komitet Obywatelski,gdzie kolwiek???,ktory się skladal na ulotki i plakaty po 300.00zl.Skoda slow!!Wieksze przekręty jak za komuny!!
2900
#falco nieaktywny
6 listopada 2014r. o 18:11

W latach 80. protestowali stoczniowcy i górnicy, ale z twoich wypowiedzi na forum wnioskuję, że ty wtedy siedziałeś w domu i kibicowałes "generałowi" : )

żaden ze mnie górnik a tym bardziej stoczniowiec :D
w żadnej też mojej wypowiedzi nie piszę że ''siedziałem w domu''

co robiłem?...sorry ale to moja prywatna sprawa a wierz mi -byłbyś zaskoczony :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~NL niezalogowany
6 listopada 2014r. o 19:37
W wywiadzie udzielonym na tym portalu jeden z kandydatów stwierdza ,że ma poparcie Nauczycielskiej "Solidarności" jak to możliwe w sytuacji : przeładowanych klas, pseudoświetlic ,ograniczania funkcji bibliotek szkolnych,braku psychologów,redukcji etatów itd.!!!
2900
#falco nieaktywny
6 listopada 2014r. o 20:14
kiedyś każda szkoła miała też pielęgniarkę ,stomatologa :)
nie zastąpi ich klecha...parafrazując słowa pewnego (p)osła -niech dzieci będą bezzębne aby tylko były zdrowe ''na duszy''
:>

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Wuefista niezalogowany
6 listopada 2014r. o 20:35
~NL napisał(a): W wywiadzie udzielonym na tym portalu jeden z kandydatów stwierdza ,że ma poparcie Nauczycielskiej "Solidarności" jak to możliwe w sytuacji : przeładowanych klas, pseudoświetlic ,ograniczania funkcji bibliotek szkolnych,braku psychologów,redukcji etatów itd.!!![/c

Lepiej dostrzegać niedomagania oświaty powiatowej ,"SOlidarnosć "-N, jest sterowana z Ratusza-zajmuje się polityką.Czas na zmiany!!! To jeszcze jeden z przykładów istniejącego układu!!!Czas na zmiany!!!
~Wuefista niezalogowany
6 listopada 2014r. o 20:35
~NL napisał(a): W wywiadzie udzielonym na tym portalu jeden z kandydatów stwierdza ,że ma poparcie Nauczycielskiej "Solidarności" jak to możliwe w sytuacji : przeładowanych klas, pseudoświetlic ,ograniczania funkcji bibliotek szkolnych,braku psychologów,redukcji etatów itd.!!![/c

Lepiej dostrzegać niedomagania oświaty powiatowej ,"SOlidarnosć "-N, jest sterowana z Ratusza-zajmuje się polityką.Czas na zmiany!!! To jeszcze jeden z przykładów istniejącego układu!!!Czas na zmiany!!!
~bader niezalogowany
6 listopada 2014r. o 23:34
Roman chwali się ,ze BADER zatrudnia 1800 ludzi niech jeszcze powie na jakich umowach i ile zarabiają!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo