Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czy Prezydent Piotr Roman to człowiek honoru i sumienny samorządowiec, polityczny macher i kłamca, czy też nie wie co czyni ?

211
skorn
4 listopada 2014r. o 23:34
~virgo napisał(a): Witaj Falconetti :* Ty może wyjdziesz , ale 217 z pewnością nie wyjdzie. To typ gadacza , tylko gadacza. :>

O tak, falco to własnie ten typ ludzi, który wychodzi, żeby zaprotestować. Człowiek czynu. A virgo krok za nim. Byle by tylko w tvn nie puszczali nic ciekawego w tym czasie ; )

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 23:42
~to_ja napisał(a):
... wszyscy na wybory.tylko my możemy pokonać "cara".Namawiajcie wszystkich przeciw Romanowi.Niech dojdzie do II tury.

Możesz sobie pomarzyć. Drugiej tury nie będzie, Roman wygra bezdyskusyjnie w I-szej turze. !!
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 8:59
~ napisał(a):
~to_ja napisał(a):
... wszyscy na wybory.tylko my możemy pokonać "cara".Namawiajcie wszystkich przeciw Romanowi.Niech dojdzie do II tury.

Możesz sobie pomarzyć. Drugiej tury nie będzie, Roman wygra bezdyskusyjnie w I-szej turze. !!

OPATRZYŁ i ZNUDZIŁ się ,zużycie materiału ,brak kreatywności ,rutyna,trwanie!!!
~ławka niezalogowany
5 listopada 2014r. o 9:47
Romana już dawno powinni wywieżć na taczkach.
Jedyne co potrafi to rozpizdrzać nasz majątek i szafować publicznymi pieniędzmi. Jego kiełbasa wyborcza też nas kosztuje żeby TRWAĆ! - Tak to jest jak się gołodupcy dorwali do władzy to teraz jej nie chcą odpuścić.
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 11:54
A,właśnie płacą w czynszu podatek,a ci którzy mają odrębną własnosc podatek płacą na konto UM.
2900
#falco nieaktywny
5 listopada 2014r. o 18:27

O tak, falco to własnie ten typ ludzi, który wychodzi, żeby zaprotestować. Człowiek czynu. A virgo krok za nim.

jeśli próbujesz Virgo lub mnie obrazić, to kiepsko trafiłeś... :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
~virgo niezalogowany
5 listopada 2014r. o 19:35
falco napisał(a):
(...)
jeśli próbujesz Virgo lub mnie obrazić, to kiepsko trafiłeś... :P

Witaj Falconetti :* Jest tu więcej takich , którzy w wypowiedziach trafiają "kulą w płot" ;( Szkopuł w tym ,że oni o tym nigdy się nie dowiedzą :D Sa tak zapatrzeni w siebie , że nawet do "głowy im nie przyjdzie" jak wielka jest ich ignorancja :>
Stąd w tym kraju tyle problemów :P
2900
#falco nieaktywny
5 listopada 2014r. o 19:58
witaj Virgo :)

i to mnie w nich najbardziej bawi :D
uwielbiam obserwować miotanie się ludzi o zbyt wybujałym ego ;)
niektórym właśnie to przysłania zdrowy rozsądek

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo