~:) napisał(a): Panie Macku ma Pan mój głos - mój i mojej rodzinki i z tego co wiem moich znajomych.
~ napisał(a): jakby tego Pana Macieja wsadził na 1 h do solarium to troszkę podobny by był do Obamy :)
~ napisał(a): I zaczyna się "jazda" z pałającego miłością do wszystkiego i wszystkich komitetu Ziemia Bolesławiecka. Pan Maciej przedkłada "dowody" na wynurzenia prezydenta Piotra, a ludzie łykają to bezmyślnie... Prawda jest taka, że prezydent mówi tylko część prawdy, a pan Maciej z prawdą się mija, co oznacza, że okłamują nas oboje. Bez wchodzenia w szczegóły, ludziom myślącym podpowiem, że prezydent mówi o czasie pracy wiceprezydenta, gdy polityczne otoczenia prezydenta i pana Macieja żyły w wymuszonej komitywie, a pan Maciej cytuje pisma z 2010 r. - roku wyborczego! Brzydko bawią się obaj panowie. W mojej opinii pan Maciej dużo bardziej brzydko.
~Dinx napisał(a): A Ty co? od innego kontrkandydata? Prawda jest taka, że będzie II tura, którą wygra Małkowski. Więc nie ujadaj jeden z drugim hejterze pozostałych kandydatów tylko słuchaj uważnie pana, bo można zjednać siły w II turze i będzie po partii prezesów. AmenTo Jest PRawda !!!