Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ratuszowa "Prawda"
~rozbawiony do łez... niezalogowany
4 listopada 2014r. o 18:36
~:) napisał(a): Panie Macku ma Pan mój głos - mój i mojej rodzinki i z tego co wiem moich znajomych.

Człowieku! Podpisz się z imienia i nazwiska. Małkowski ma atomową pamięć! - jak wygra, zabezpieczy już rodzinkę, to będzie się odwzajemniał.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~gg niezalogowany
4 listopada 2014r. o 18:38
Józek prezydent który był przed Romkiem też był pewien wygranej i popłynął. Jak gość rządzi przez 12 lat to obrasta w zależne od siebie środowisko. To sprawia że trudno z nim wygrać, nie jest to łatwe, ale nie jest to niemożliwe. Druga tura sprawi że wybory nie będą nudne.
~Ob. niezalogowany
4 listopada 2014r. o 18:41
Jak widzimy Wojewódzka Komisja Dialogu Społecznego to ulubiony adres korespondencyjny Włodarza-instytucja ta ma bogate archiwum jest jeszcze kilka podobnych .
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 18:59
~ napisał(a): jakby tego Pana Macieja wsadził na 1 h do solarium to troszkę podobny by był do Obamy :)

To solarium to ci chyba mózg wypaliło
~:) niezalogowany
4 listopada 2014r. o 19:33
W przeciwieństwie do obecnego Pan Maciej nie zabezpiecza swoich hmmm nazwijmy to po imieniu Prezesów. Nawiasem mówiąc nie potrzebuję takiego zabezpieczenia.
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 19:55
~ napisał(a): I zaczyna się "jazda" z pałającego miłością do wszystkiego i wszystkich komitetu Ziemia Bolesławiecka. Pan Maciej przedkłada "dowody" na wynurzenia prezydenta Piotra, a ludzie łykają to bezmyślnie... Prawda jest taka, że prezydent mówi tylko część prawdy, a pan Maciej z prawdą się mija, co oznacza, że okłamują nas oboje. Bez wchodzenia w szczegóły, ludziom myślącym podpowiem, że prezydent mówi o czasie pracy wiceprezydenta, gdy polityczne otoczenia prezydenta i pana Macieja żyły w wymuszonej komitywie, a pan Maciej cytuje pisma z 2010 r. - roku wyborczego! Brzydko bawią się obaj panowie. W mojej opinii pan Maciej dużo bardziej brzydko.

Doskonała opinia , swietny komentarz. Trafi do potencjalnych wyborców ??
~Dinx niezalogowany
4 listopada 2014r. o 20:07
A Ty co? od innego kontrkandydata? Prawda jest taka, że będzie II tura, którą wygra Małkowski. Więc nie ujadaj jeden z drugim hejterze pozostałych kandydatów tylko słuchaj uważnie pana, bo można zjednać siły w II turze i będzie po partii prezesów. Amen
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 20:13
~Dinx napisał(a): A Ty co? od innego kontrkandydata? Prawda jest taka, że będzie II tura, którą wygra Małkowski. Więc nie ujadaj jeden z drugim hejterze pozostałych kandydatów tylko słuchaj uważnie pana, bo można zjednać siły w II turze i będzie po partii prezesów. Amen
To Jest PRawda !!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza