Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
D.Kwaśniewski - Koalicja z Romanem niemożliwa
~Gonić Romka niezalogowany
10 listopada 2014r. o 9:11
Panie Kwaśniewski ma Pan mój i mojej rodziny głos ,Roman to zły człowiek któremu już w mieście brakuje etatów dla kolesi więc mażą mu się zapędy na Powiat.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 9:22
Proponuję konkurs na logo KSIĘSTWA BOLESŁAWIECKIEGO
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 9:26
~ napisał(a): Proponuję konkurs na logo KSIĘSTWA BOLESŁAWIECKIEGO

ja mam pomysł na nowy herb
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 9:28
Zachodzę w głowę, jak to się dzieje, że są jeszcze ludzie wierzący w dyrdymały PO. Przecież to kasta, która przed każdymi wyborami jest "mądra, rozsądna, pro obywatelska itp", a po elekcji robi, co chce, mając w głębokim..., wszystkich - łącznie z tymi, którzy na nich głosowali. Nie przekona mnie nigdy facet, który przez niemal 8 lat kasował po 10 koła miesięcznie za bycie etatowym członkiem - niepotrzebnego stanowiska stworzonego tylko dla niego przez lokalne PO i SLD. Prawi tu niby rozsądnie, kłamstwo jednak aż kapie z tych wypowiedzi. Przez dwie kadencje "wadzy" zawalili niemal wszystkie sprawy powiatowe - szpital, drogi w powiecie, sprawy oświatowe (patrz wyniki klasy metotronicznej w mechaniku), brak pozyskiwania odpowiednich do potrzeb środków na osoby niepełnosprawne i nagle zmądrzeli!!! Paranoja z poplątaniem. Debata??? Kogo? Z kim? Pan Dariusz do pięt nie dorasta PR. To właśnie PR wyciągnął go kiedyś z niebytu politycznego, a on odpłacił mu się za to zdradą, a teraz płaci nadal... krytykanctwem. PO won z powiatu, z władzy w ogóle!!! I zabierzcie ze sobą tych przydupasów z SLD.
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 9:33
Większego ... od ciebie to na tym forum nie widziałem to tobie jad cieknie z ...

Zmoderowano 10.11.2014 godz.10:25 - powód: ubliżanie (moderator)
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 9:46
I "mistrzowie inteligencji" PO i SLD się odezwali, hi, hi, hi... Przynajmniej nie wyzywam was od idiotów. Nie wasza wszak wina, że macie mózgi wyprane z logiki, a percepcję tak zakłóconą, że nie dociera do was żaden racjonalny argument. Konkretnie proszę, jeśli jeszcze umiecie. Brał DK kasę przez 8 lat? Zawalone są te dziedziny, o których pisałem? PR dał funkcję naczelnika DK i pozwolił mu ze zwykłego stanowiska dyrektorskiego zaistnieć na niwie politycznej miasta i regionu? Odpowiedzcie, jeśli łaska, bo wasze inwektywy mnie nie bolą, a pokazują jedynie wasz poziom intelektualny... A prezesem to może i chciałbym być, ale wolę być takim sobie przeciętnym mieszkańcem miasta i powiatu. Bez związków ani z PR, ani z DK. Ale z własnym zdaniem :)
~OBSERWATOR niezalogowany
10 listopada 2014r. o 9:48
Przez trzy kadencje ,kacykowie z Ratusza i Okrąglaka udawali że możliwa jest wspólpraca.Ta gra miała na celu pokazanie ,że publiczne środki nie są marnotrawione z względu na wygórowane ambicje kacyków i sobiepaństwo,chcieli pokazć ,że mają klasę.Teraz puszczają nerwy i mamy prawdziwe oblicze tych panów.Nie liczy się dobro mieszkańców miasta i powiatu ,ogromne możliwości i środki przy braku współdziałania zostaną zmarnotrawione.
Dla dobra mieszkańców musimy przerwać ten chocholi taniec!!!
Czas na zmiany!!!
~Ramaj niezalogowany
10 listopada 2014r. o 9:48
Szkoda ,że my mieszkańcy nie potrafimy zmobilizować sie i pognać w diabły tych nauczycieli.Jeden wart drugiego.I dla Romana i dla Kwaśniewskiego najważniejsze aby jego było na wierzchu.
Tu potrzebna jest całkowita wymiana na ludzi nie umoczonych we "władzy".Oczywiście nie mam na myśli tych operetkowych pozostałych kandydatów,a ludzi ,którzy sprawdzili się np.w biznesie i do lokalnej administracji pójdą po splendor a nie pensje i diety.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza