Panowie - wyborcy chcą wiedzieć,który z was mówi prawdę. Może warto doprowadzić do publicznej debaty z udziałem lokalnej tv (azartsat, Łużyce) i portali internetowych. Czy jesteście na nią gotowi?
~ napisał(a): Panowie - wyborcy chcą wiedzieć,który z was mówi prawdę. Może warto doprowadzić do publicznej debaty z udziałem lokalnej tv (azartsat, Łużyce) i portali internetowych. Czy jesteście na nią gotowi?
~dobra rada niezalogowany 10 listopada 2014r. o 12:17
Panie Kwaśniewski olej Pan Romana do koalicji dobrać 2 przedstawicieli z PIS i odesłać z powrotem do opozycji przemądrzałego Króla i wiecznie nieobecnego Konopkę który udaje radnego.
~zwykły obywatel niezalogowany 10 listopada 2014r. o 13:26
Czy nie uważacie, że warto byłoby poznać frekwencję obecności obecnych radnych(a znowu kandydujących) na sesjach i komisjach? Zaszokowała mnie wypowiedź o Panu Konopce. Widocznie nie ma czasu być radnym, bo ma inne zajęcia. Więc po co znowu się pcha do Rady? Myślę, że wielu jest takich radnych obecnych. Myślę, że lekarze, niech idą leczyć, a nauczyciele uczyć, natomiast do rady powinni dostać się osoby, które same coś stworzyły i osiągnęły, a teraz niech podzielą się swoją wiedzą. Najlepiej jeszcze nieodpłatnie, ale to już tylko marzenie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.