Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
D.Kwaśniewski - Koalicja z Romanem niemożliwa
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 11:48
Panowie - wyborcy chcą wiedzieć,który z was mówi prawdę. Może warto doprowadzić do publicznej debaty z udziałem lokalnej tv (azartsat, Łużyce) i portali internetowych. Czy jesteście na nią gotowi?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 11:51
~ napisał(a): Panowie - wyborcy chcą wiedzieć,który z was mówi prawdę. Może warto doprowadzić do publicznej debaty z udziałem lokalnej tv (azartsat, Łużyce) i portali internetowych. Czy jesteście na nią gotowi?

Wart Pac Pałaca ...!
do lamusa!!!
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 12:01
sam jesteś jeden wielki pac.....an

Zmoderowano 10.11.2014 godz.13:04 - powód: topposting (moderator)
~dobra rada niezalogowany
10 listopada 2014r. o 12:17
Panie Kwaśniewski olej Pan Romana do koalicji dobrać 2 przedstawicieli z PIS i odesłać z powrotem do opozycji przemądrzałego Króla i wiecznie nieobecnego Konopkę który udaje radnego.
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 12:50
Proponuję konkurs na logo KSIĘSTWA BOLESŁAWIECKIEGO
~bezradny niezalogowany
10 listopada 2014r. o 12:59
Radny Konopka- członek Komisji Zdrowia na 39komisji 18 nieobecności ,na 49 sesji 15 nieobecności więc pytam co to za radny.
~zwykły obywatel niezalogowany
10 listopada 2014r. o 13:26
Czy nie uważacie, że warto byłoby poznać frekwencję obecności obecnych radnych(a znowu kandydujących) na sesjach i komisjach? Zaszokowała mnie wypowiedź o Panu Konopce. Widocznie nie ma czasu być radnym, bo ma inne zajęcia. Więc po co znowu się pcha do Rady? Myślę, że wielu jest takich radnych obecnych. Myślę, że lekarze, niech idą leczyć, a nauczyciele uczyć, natomiast do rady powinni dostać się osoby, które same coś stworzyły i osiągnęły, a teraz niech podzielą się swoją wiedzą. Najlepiej jeszcze nieodpłatnie, ale to już tylko marzenie.
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 14:58
Podam rekordzistę-radny Leopold Wołoszyn członek komisji Bezpieczeństwa i Rolnictwa 34 nieobecności na komisjach, na 49 sesji 19 razy nieobecny.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!