Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
D.Kwaśniewski - Koalicja z Romanem niemożliwa
~Cyklista niezalogowany
10 listopada 2014r. o 9:57
A gdzie rowerek i baloniki? ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kajtek niezalogowany
10 listopada 2014r. o 9:58
"Ci wszyscy, którzy pójdą na wybory i zagłosują biorą współodpowiedzialność za rozwój naszych MIAST i powiatu."

Taaa.
DWA miasta w powiecie i zaraz takie larum z liczbą mnogą, Panie Dariuszu Kwaśniewski ?
Pomijam już fakt, na który nie ma Pan wpływu, że POWIATY są zbędnym kołem u wozu i służą jedynie do rozbudowy armii urzędników.
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 10:03
~Gonić Romka napisał(a): Panie Kwaśniewski ma Pan mój i mojej rodziny głos ,Roman to zły człowiek któremu już w mieście brakuje etatów dla kolesi więc mażą mu się zapędy na Powiat.

i mojej rodziny też.

... tak przy okazji : Za pana Romana, BLUS NAD BOBREM,przeniesiony Z B-ca do Kliczkowa ,teraz dzięki wójtowi Gminy Wiejskiej Bolesławiec do Kruszyna bo u "PANA "Romana nie ma miejsca a amfiteatr z widownią nad Bobrem zarasta mchem,Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy w B-cu aż wstyd ...NIE. CZY JESZCZE COŚ WYLICZAĆ - o sport wypadało by zapytać ???
- Nie postawię krzyżyka przy nikim z KWW PIOTRA ROMANA -

UWAGA TU TRZEBA SIĘ ZASTANOWIĆ !!!! -KTOŚ WRZUCIŁ Mi DO SKRZYNKI POCZTOWEJ - KANDYDAT DO RADY POWIATU POZYCJA 7 LISTA 12 i na ostatniej stronie czytam/wiem teraz modne i o czarnoskórych też/WOJCIECH KASPRZYK - 29 LAT- Narzeczona: Żaneta ,Synowie: Aleksander i Jakub ... a jakoś o aktywności na "Radach" nie słyszałem .
~pinochet niezalogowany
10 listopada 2014r. o 10:17
Po przeczytaniu tego wywiadu spojrzałem na zdjęcie pana Romana i rzeczywiście ma on w oczach coś z Kaczyńskiego ,Camerona ,a nawet Putina
~ niezalogowany
10 listopada 2014r. o 10:29
~OBSERWATOR napisał(a): Przez trzy kadencje ,kacykowie z Ratusza i Okrąglaka udawali że możliwa jest wspólpraca.Ta gra miała na celu pokazanie ,że publiczne środki nie są marnotrawione z względu na wygórowane ambicje kacyków i sobiepaństwo,chcieli pokazć ,że mają klasę.Teraz puszczają nerwy i mamy prawdziwe oblicze tych panów.Nie liczy się dobro mieszkańców miasta i powiatu ,ogromne możliwości i środki przy braku współdziałania zostaną zmarnotrawione.
Dla dobra mieszkańców musimy przerwać ten chocholi taniec!!!
Czas na zmiany!!!

Roman nie jest zdolny do współpracy z nikim. Platforma wyniosła go do władzy to odegrał się na Stasiku i Kwaśniewskim. PiS zaczął dołować w sondażach to zrobił numer Kaczyńskiemu i zdradził PiS(a tak mu było ładnie na plakatach PiS-u w 2006 roku z jabłuszkiem), Zawarł koalicję z ZB to wywalił potem Małkowskiego. Zawarł sojusz w województwie z Dutkiewiczem to wywalił mu numer i stworzył konkurencyjny komitet niby "bezpartyjnych samorządowców". Z kimś takim nie da się współpracować. Nie dziwię się chłopakom z PO ,że wolą koalicje z SLD niż z nieprzewidywalnym Romanem.
6807
#cemoi07 nieaktywny
10 listopada 2014r. o 10:29
Panie Starosto,

...mocno, i co gorsza, cholera - raczej prawdziwie!
~A niezalogowany
10 listopada 2014r. o 11:07
Jak przekonać dziesiątki a może setki ludzi, których finanse są uzależnione od widzimisię wodza do głosowania na normalność?
~z Miasta niezalogowany
10 listopada 2014r. o 11:24
~A napisał(a): Jak przekonać dziesiątki a może setki ludzi, których finanse są uzależnione od widzimisię wodza do głosowania na normalność?

Okazać im szacunek, ale tym co chcą pracować i są niezbędni. Politycznych na bruk. Maciej Małkowski to potrafił i wiem, że bardzo dużo pracowników samorządowych będzie na niego głosować.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza