~~Ceglastobrązowa Dąbrówka napisał(a): Właśnie sprawdziłam statystykę chętnych pierwszej preferencji tej szkoły ( każdy może sprawdzić).
OXpress chce otworzyć trzy klasy pierwsze liceum ( 24 osoby w klasie). A chętnych jest:
1a- 7osób,
1b- 3 osoby,
1c - 11 osób.
Dla mnie to wiele mówi o,, zadowolonych'' uczniach i ich rodzicach , którzy dzielą się informacjami ze znajomymi. Tyle w temacie.
~~Opinia napisał(a): Nawet lepiej, aby mniej dzieci do niej chodziło, bo lepsze nauczanie w małej grupie i należyta opieka.
~~Jorgo napisał(a): Co jest powodem że z tej Szkoły od lat odchodzą najlepsi nauczyciele i pracownicy? Czyżby powodem był nieznośny charakter jednegoPana władzcy????
Kto wie dlaczego odszedł WF-ista?
~~Liliowoczerwony Jaśminowiec napisał(a):Ale oprócz matematyki, polskiego i angielskiego jest jeszcze 10 innych przedmiotów. Jak to w tym temacie wygląda?Ktoś napisał: ~~Jorgo napisał(a): Co jest powodem że z tej Szkoły od lat odchodzą najlepsi nauczyciele i pracownicy? Czyżby powodem był nieznośny charakter jednegoPana władzcy????
Kto wie dlaczego odszedł WF-ista?
Ja wiem, odszedł bo zwolniło się miejsce w liceum, proste. Odnośnie szkoły to wypowiem się o podstawówce. Jeśli ktoś chce się uczyć to nie zabraniają, wspierają. Szczególnie Pani od matematyki niesamowity Nauczciel przez wielkie N, ósme klasy przygotowała na medal do egzaminu. Pani od polskiego też spoko, cisnie i nie odpuszcza, żałuję, że dopiero klasa mojego dziecka trafiła na tą panią w ostatnim roku nauki. Język angielski z Panem Michałem- mistrzostwo świata! Generalnie jeśli dziecko chce się uczyć to skorzysta. Duża rotacja nauczycieli to prawda, wychowawców klasy w ciągu 8 lat było 10ciu...