~~Cyklamenowy Rojnik napisał(a):Ktoś napisał: ~Złotordzawy Rokitnik napisał(a): Nauczyciele staraja sie jak moga ale i tak ciezko pracowac jak brak pomocy. Zeby nie bylo linijki do tablicy czy sali komputrowej na Tyrankiewiczow tylko rozwalajace sie graty. Czasem to i kredy brak. Nie wiem za co ci rodzice placa. Ja swoje dziecko zabralem i to byla dobra decyzja. Moge placic ale za cos co jest warte wydawania pieniedzy. Swietlica to przechowywalnia gdzie za naszych czasow po 60 osob gniezdzilo sie w jednej sali. Jeden na drugim. Moj syn zle sie czul tam.
Ale to zdaje sie o szkole podstawowej? Mi chodzi o liceum, na które jak napisane wyżej uczniowie nie narzekają - są zadowoleni.
~~pani od polskiego napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Nooo jeśli tam są tacy uczniowie którzy mają takich rodziców jak ty to faktycznie może być problem tylko zastanawiam się czy to ja się nie nadaję czy jednak tyKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoszara Funkia napisał(a): Koszt rocznej nauki w SP to 3900PLN, można płacić miesięcznie. To niewiele, biorac pod uwagę ilość godzin j. angielskiego. Wyżywienie dostarcza zewnętrzna fima kateringowa, u której posiłki zamawia się bezpośrednio. Cena posiłku zależy od wieku dziecka i od tego, czy zamawiamy 1 czy 2 dania. Od klasy II w górę zestaw 9 zł, zupa 2,50 zł, II danie 7 zł. Kadra się nie zmienia. Bardzo dobrzy angliści.Jak z zadaniem domowymi?
Jakim ,,zadaniem domowymi'' .nie nadajesz się do nas.
~~Przemo napisał(a): Proszę o opinie o liceum ,jak kadra ,atmosfera ?
~~Tabaczkowa Begonia napisał(a): maja tam jakies zajecia dodatkowe? szachy, pilka, koszykowka?
~~Przemo napisał(a): Proszę o opinie o liceum ,jak kadra ,atmosfera ?