Dosłownie cepelia.
Nowa przewodnicząca w ciągu dwóch tygodni szefowania uznała że nowy burmistrz za mało zarabia? Czy to podziękowanie za stołek?
Mam nadzieje że nowi radni nie szafują pochopnie naszą kasą. Kandydat na burmistrza wiedział jakie ma uposażenie - lepiej zalepcie kilka dziur w drodze miesięcznie.
Był taki co nie chciał szafować honorem już go nie ma.
W dobie wszędobylskich braków propozycja pani przewodniczącej niesmaczna. Panie burmistrzu te pare złoty pana nie zbawi niesmak pozostaje.
Kolesiostwo rozdaje karty ale wierzę że 5 radnych którzy nie są z komitetu jaśnie panującego nam Relicha zagłosują przeciw, lub przynajmniej się wstrzymają ,to będzie pierwszy test dla nowych radnych.
dziwne ...już piszecie o podwyżce dla Relicha wyszczególniając nawet ile za co, ale ani słowem o Romanie
gacie wam ''falują'' przed władzą czy i wam coś obiecano za klakę ;)
to że sympatyzujecie z niektórym z 'ratuszowych''to żadna przecież tajemnica co da się zauważyć... :D
zaczyna to przypominać coraz bardziej pewne ''standardy'' ;)
a może nie wiemy o tym że Roman zrezygnował z podwyżki?
obiektywizm panowie i panie !!!!...inaczej nie będziecie niczym się różnić od konkurencji... :D
Dopisane 06.12.2014r. o godz. 22:02:
a może nie wiecie jeszcze jaką to kwota?
jeśli tak to będę oczekiwał na jej przedstawienie ;)
Nie jestem pewny czy dobrze policzyłem ale wychodzi mi że ten nieudolny burmistrz miesięcznie będzie zarabiał uwaga 15.487 polskich złotych miesięcznie.Przeliteruję bo nie wierzę PIĘTNAŚCIE TYSIĘCY CZTERYSTA OSIEMDZIESIĄT SIEDEM ZŁOTYCH. ;( ;( ;(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.