~maly ed... napisał(a): I zaczęło się:) Podwyżka dla Jaśnie Pana...Później przyjdzie podwyżka i dla nas mieszkańców - ale podadków, wody, ścieków, smieci...
~ napisał(a): Nie jestem pewny czy dobrze policzyłem ale wychodzi mi że ten nieudolny burmistrz miesięcznie będzie zarabiał uwaga 15.487 polskich złotych miesięcznie.Przeliteruję bo nie wierzę PIĘTNAŚCIE TYSIĘCY CZTERYSTA OSIEMDZIESIĄT SIEDEM ZŁOTYCH. ;( ;( ;(
~maly ed... napisał(a): I zaczęło się:) Podwyżka dla Jaśnie Pana...Później przyjdzie podwyżka i dla nas mieszkańców - ale podadków, wody, ścieków, smieci...
~księgowa z przypadku napisał(a): To oczywiście przypadek, że pan Marczewski tak ochoczo zajął się nowym uposażeniem Burmistrza Nowogrodźca. Przypadkiem też K. Marczewski kandydował onegdaj na ten właśnie urząd. A gdyby nieprzypadkowo wygrał wtedy te wybory, to pełniłby ten urząd w drodze wolontariatu i nie brałby za to ani grosza. Brzydko, fe, panie redaktorze! Coś tam jeszcze pamiętamy. To może, tak dla równowagi proszę podać, jakie były ( bo nowych jeszcze nie ma) wynagrodzenia okolicznych wójtów i prezydentów, bo inaczej brzydko pomyślę, że ma pan coś do RR. Przypadkiem pomyslę...