Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Podwyżka dla Roberta Relicha
~ niezalogowany
7 listopada 2015r. o 8:46
Myślę, że tu nie chodziło o pomówienie. Raczej o jasny sygnał. Nie zadzierajcie z systemem, bo was spotka to samo.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 listopada 2015r. o 8:56
~ napisał(a): Myślę, że tu nie chodziło o pomówienie. Raczej o jasny sygnał. Nie zadzierajcie z systemem, bo was spotka to samo.

ok mogło tak byc i dlatego teraz pan Leszek stawia ultimatum ze bedzie reagował na pytania które sa w jego mniemaniu zarzutami?? Czym się różni od "systemu"?
~ niezalogowany
7 listopada 2015r. o 10:38
"Natomiast moja sprawa a GOPS-em przed Sądem jest sprawą bieżącą i nie mogę o niej mówić ani pisać publicznie do czasu jej ostatecznego zakończenia i odradzam stawianie publicznych zarzutów pod moim adresem bo będę musiał reagować."

Moim zdaniem Leszkowi chodzi o zarzuty w sprawie, która się toczy przed sądem i w tej konkretnej sprawie będzie reagował.

~ niezalogowany
7 listopada 2015r. o 10:40
A ile MGOPS wydał na te sprawę przed sądem. Nie pytam ile wydał Socha, bo to jego prywatna sprawa. Ale druga strona wydaje publiczne pieniądze. Mam prawo zapytać czy nie?
~ niezalogowany
7 listopada 2015r. o 10:50
~ napisał(a): A ile MGOPS wydał na te sprawę przed sądem. Nie pytam ile wydał Socha, bo to jego prywatna sprawa. Ale druga strona wydaje publiczne pieniądze. Mam prawo zapytać czy nie?

To prosze sie zapytac w MGOPS.
~ niezalogowany
7 listopada 2015r. o 10:52
~ napisał(a): "Natomiast moja sprawa a GOPS-em przed Sądem jest sprawą bieżącą i nie mogę o niej mówić ani pisać publicznie do czasu jej ostatecznego zakończenia i odradzam stawianie publicznych zarzutów pod moim adresem bo będę musiał reagować."
Moim zdaniem Leszkowi chodzi o zarzuty w sprawie, która się toczy przed sądem i w tej konkretnej sprawie będzie reagował.

A kto sie żali publicznie że za krytykę zostal oskarżony? Moje pytanie w zwiazku z tym było czy za krytykę czy strona przeciwna uznała że publiczne slowa są zniesławieniem - sprawa stanela przed Temidą?
~ niezalogowany
7 listopada 2015r. o 11:06
Nie odczytuję tego jako "żalenie się", raczej, że Leszek "ma jaja" i się chłop nie boi.
~ niezalogowany
7 listopada 2015r. o 11:07
"To prosze sie zapytac w MGOPS."

Mistrz ciętej riposty.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza