Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Podwyżka dla Roberta Relicha
~ niezalogowany
6 listopada 2015r. o 21:49
Proszę dostrzec paradoks- wybieramy Radnych- Radni z pośród siebie wybierają Komisję Rewizyjną aby kontrolowała wydatki i ich celowość. Skoro sam Przewodniczący Komisji Rewizyjnej również jeździ na te drogie wycieczki to kto ma kontrolować te - powiedzmy nie konieczne wydatki ?. Z tego właśnie powodu , że osoby funkcyjne nie spełniają swoich zadań z bliżej nie wyjaśnionych powodów ,społeczeństwo się organizuje i samo powołuje organizacje kontrolne np. takie Stowarzyszenie jak "VE-TO". Mam pytanie : czy musi tak być ?, czy osoby które za dużo pytają i krytykują muszą trafiać na ławę oskarżonych? . Jak Komisja Rewizyjna i Przewodniczący Rady robił by swoje to by do tego nie doszło. To to przytakiwanie doprowadziło do tej tragedii z 12 milionami. Przemyślcie to. Chyba ,że łatwiej ustalić kto napisał kolejną krytykę i podać do Sądu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 listopada 2015r. o 22:32
W porządnym samorządzie komisję rewizyjną przydziela się opozycji żeby nie było pomówień o stronniczość i zamiatanie przekrętów pod dywan.
~ niezalogowany
7 listopada 2015r. o 0:40
~ napisał(a): .............Mam pytanie : czy musi tak być ?, czy osoby które za dużo pytają i krytykują muszą trafiać na ławę oskarżonych? . J.... Chyba ,że łatwiej ustalić kto napisał kolejną krytykę i podać do Sądu.

Leszku za krytykę nie, za pomówienia tak....... nie wciagaj do swojej innych.
~Leszek Socha niezalogowany
7 listopada 2015r. o 6:45
Wypowiedziałem się publicznie w sprawie co do ,której miałem wiedzę i jest sprawą ważną dla nas wszystkich. Natomiast moja sprawa a GOPS-em przed Sądem jest sprawą bieżącą i nie mogę o niej mówić ani pisać publicznie do czasu jej ostatecznego zakończenia i odradzam stawianie publicznych zarzutów pod moim adresem bo będę musiał reagować. Jednocześnie zapewniam, że gdy sprawa zostanie zakończona to bez względu na jej wynik w szczegółach poinformuję Państwa nie tylko na tym portalu. ZAPEWNIAM !!!. Pozdrawiam.
~ niezalogowany
7 listopada 2015r. o 8:02
Do mieszkańców Gościszowa. Jesteście w posiadaniu wspaniałego zjawiska na skalę całej Polski. Współpraca z mieszkańcami terenów byłej Jugosławii to zjawisko, które będzie trwało i nikt Wam tego nie zabierze.
Tylko po co ciągniecie za sobą ta cała świtę...
~ niezalogowany
7 listopada 2015r. o 8:15
~Leszek Socha napisał(a): Wypowiedziałem się publicznie w sprawie co do ,której miałem wiedzę i jest sprawą ważną dla nas wszystkich. Natomiast moja sprawa a GOPS-em przed Sądem jest sprawą bieżącą i nie mogę o niej mówić ani pisać publicznie do czasu jej ostatecznego zakończenia i odradzam stawianie publicznych zarzutów pod moim adresem bo będę musiał reagować. Jednocześnie zapewniam, że gdy sprawa zostanie zakończona to bez względu na jej wynik w szczegółach poinformuję Państwa nie tylko na tym portalu. ZAPEWNIAM !!!. Pozdrawiam.

To ile ma Pan tych spraw sądowych zalożonych przez Gminę lub jej jednostki organizacyjne, bo mi sie zdaje ze jedna za pomówienie na forum Bolca urzednika państwowego.

Na tej podstawie stawia Pan tezy ze za krytyke w odwecie ludzie sa targani przed sad?

Czym pan sie różni od obecnej władzu jak sam pan odgraza sie za publiczne stawianie pytań w sprawie której stawia sie Pan w roli ofiary?

~ niezalogowany
7 listopada 2015r. o 8:33
Myślę, że jest zasadnicza różnica. Za urzędnikiem stoi system a Leszek jest sam.
~ niezalogowany
7 listopada 2015r. o 8:41
~ napisał(a): Myślę, że jest zasadnicza różnica. Za urzędnikiem stoi system a Leszek jest sam.

Czy to oznacza ze osoba fizyczna ta czy inna jest usprawiedliwiona przed stawianiem zarzutów? Czy moze więcej?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza