Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Podwyżka dla Roberta Relicha
11100
#Blackjack nieaktywny
10 listopada 2015r. o 21:03
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):
~& napisał(a): Burmistrz Robert Relich wyjazd do Brukseli w dniach 21-23 07 2015 samochód prywatny,cel podróży ,Wyjazd do Komisji Europejskiej w sprawie uchwały RM z 2002r .Delegacja 1853,77zł Ubezpieczenie 67.20 zł Noclegi 517,82zł Inne opłaty 66,53 zł .łącznie2505,32zł .Coś tu nie pasuje jeśli burmistrz jechał prywatnym samochodem to gdzie się podział wydatek za paliwo (czyżby była dodatkowa fakturka za paliwo).

Straszne .... odkryłeś że samochód potrzebuje paliwa.... dobra robota :D

Zajmij się swoją Jędzą .

Dam wam radę, jeszcze trochę i będą kolejne wybory, wystawcie swojego kandydata, może wygra .....Nie łamcie się, do trzech razy sztuka, może Burmistrz zlituje się nad wami i nie będzie startował? Ja bym go na waszym miejscu próbował brać na litość :D Bo innej szansy nie widzę. :P

Kundelku może chciałbyś spotkać się twarzą w twarz zapraszam ,powiedz gdzie i kiedy, jestem do dyspozycji .

Ja nie gej, musisz sobie innych facetów poszukać .... :D

Zastosowana autokorekta

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 listopada 2015r. o 21:12
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):
~& napisał(a): Burmistrz Robert Relich wyjazd do Brukseli w dniach 21-23 07 2015 samochód prywatny,cel podróży ,Wyjazd do Komisji Europejskiej w sprawie uchwały RM z 2002r .Delegacja 1853,77zł Ubezpieczenie 67.20 zł Noclegi 517,82zł Inne opłaty 66,53 zł .łącznie2505,32zł .Coś tu nie pasuje jeśli burmistrz jechał prywatnym samochodem to gdzie się podział wydatek za paliwo (czyżby była dodatkowa fakturka za paliwo).

Zajmij się swoją Jędzą .

Dam wam radę, jeszcze trochę i będą kolejne wybory, wystawcie swojego kandydata, może wygra .....Nie łamcie się, do trzech razy sztuka, może Burmistrz zlituje się nad wami i nie będzie startował? Ja bym go na waszym miejscu próbował brać na litość :D Bo innej szansy nie widzę. :P

Kundelku może chciałbyś spotkać się twarzą w twarz zapraszam ,powiedz gdzie i kiedy, jestem do dyspozycji .

Ty nie gej, ty ..., fajnie ciągniesz l,a,s,k,ę .

Zastosowana autokorekta

11100
#Blackjack nieaktywny
10 listopada 2015r. o 21:24
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):

Zajmij się swoją Jędzą .

Za dużo filmów xxx oglądasz, grzyba na łapach dostaniesz :D

Zastosowana autokorekta

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~ niezalogowany
10 listopada 2015r. o 21:53
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a):

Zajmij się swoją Jędzą .

Za dużo filmów xxx oglądasz, grzyba na łapach dostaniesz :D [
Chciałbym frajerze spotkać cię nad Odrą na pewno nie był byś taki wyszczekany jak za komputera.

Zastosowana autokorekta

11100
#Blackjack nieaktywny
10 listopada 2015r. o 22:47
Już ci pisałem że ja gejostwem się brzydzę, musisz sobie poszukać innej ofiary i ją molestować nad "Odrą" jeżeli to tak lubisz :D tfu... tfu... co za ludzie ....

~ niezalogowany
10 listopada 2015r. o 23:06
Blackjack napisał(a): Już ci pisałem że ja gejostwem się brzydzę, musisz sobie poszukać innej ofiary i ją molestować nad "Odrą" jeżeli to tak lubisz :D tfu... tfu... co za ludzie ....

Jestem kobietą i chcę się z tobą spotkać nad Bobrem.
11100
#Blackjack nieaktywny
10 listopada 2015r. o 23:22
~ napisał(a):
Blackjack napisał(a): Już ci pisałem że ja gejostwem się brzydzę, musisz sobie poszukać innej ofiary i ją molestować nad "Odrą" jeżeli to tak lubisz :D tfu... tfu... co za ludzie ....

Jestem kobietą i chcę się z tobą spotkać nad Bobrem.

To Bobry też p..... ? zoofil? :D

~ niezalogowany
11 listopada 2015r. o 7:38
Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, blackjack.

Nie widzicie, że to ch-o-l-e-r-n-y troll.
Nie ma nic do powiedzenia, ma rozwalać wątki.
Nie odpowiadajcie mu. Najlepiej ignorować.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza