Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Podwyżka dla Roberta Relicha
~ niezalogowany
11 listopada 2015r. o 16:30
Czy to prawda że Relich pokłucił się z radnym Potyszką o Bośnię i Potyszka rezygnuje z sołtysowania.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 listopada 2015r. o 18:10
A który myśli, że Bośnia jest jego?
~mieszkaniec niezalogowany
11 listopada 2015r. o 19:14
miernota!!!!!!!!!!!!!!!
~Moja Bośnia. niezalogowany
11 listopada 2015r. o 19:19
~ napisał(a): A który myśli, że Bośnia jest jego?

Skoro jest kłótnia to znaczy że obaj mają w tym swój interes żeby się promować i liczyć na głosy wyborców.
~ola niezalogowany
11 listopada 2015r. o 20:23
moja tesciowa pochodzi z kunowej chcialaby odwiedzic grob rodzicow dlaczego dla takich ludzi jak ona nie ma wyjazdow
~bezwstydni radni niezalogowany
11 listopada 2015r. o 20:33
~ola napisał(a): moja tesciowa pochodzi z kunowej chcialaby odwiedzic grob rodzicow dlaczego dla takich ludzi jak ona nie ma wyjazdow

Beda po kolejnej wymianie aut bo tymi podobno rocznymi za 120 tys niedługo niebezpiecznie bedzie jexdzic radnemu Czerniakowi i 9iciu innm, co maja powiedzic maluchu dojexdzajace do szkół taborem z PRL

WSTYD!!!!!!!!!!!!!
~ niezalogowany
11 listopada 2015r. o 20:55
~bezwstydni radni napisał(a):
~ola napisał(a): moja tesciowa pochodzi z kunowej chcialaby odwiedzic grob rodzicow dlaczego dla takich ludzi jak ona nie ma wyjazdow

Beda po kolejnej wymianie aut bo tymi podobno rocznymi za 120 tys niedługo niebezpiecznie bedzie jexdzic radnemu Czerniakowi i 9iciu innm, co maja powiedzic maluchu dojexdzajace do szkół taborem z PRL

WSTYD!!!!!!!!!!!!!

Relich i jego 10 poddanych bezradnych nie jest od organizowania wycieczek do Bośni .W gminie i powiecie są Stowarzyszenia które zajmują się tym profesjonalnie bo znają tamte klimaty.
~ niezalogowany
11 listopada 2015r. o 23:10
To w reszcie jakie korzenie ma ma pan R, ukraińskie czy bośniackie, :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia
REKLAMA Metrohouse zaprasza