Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zapalmy światełka wolności
~kajtek niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 13:16
~klucz-nick napisał(a): część dróg jest sprzedana Kulczykowi jak kupi wszyskie to jeden metr przejazdu będzie kosztował 100 zł i co wtedy?

Te, Rębajło :)
Twoja wypowiedź to ad vocem, fakt, przypuszczenie czy retoryka ?
Bo już się pogubiłem ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kajtek niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 13:20
fobiak napisał(a): ... napisalem ze marod jest madrzejszy od rzadu i prezydenta

Jeżeli to nie stanowi problemu dla Ciebie, to z chęcią poznam tego "maroda".
Napisz tylko gdzie i kiedy.
2900
#falco nieaktywny
13 grudnia 2014r. o 13:24
ja pierdzielę...widzicie to co ja?
nie chcę tu nikogo denerwować ale to co teraz słyszę przypomina mi jakąś litanię...

''zginął za wolną Polskę''
czy powinienem wstawić na końcu znak zapytania? ;)
przecież ''wodzu'' nie raz mówił że ''nie ma wolnej Polski''

"bierz życie z każdym oddechem..."
2161
#fobiak nieaktywny
13 grudnia 2014r. o 13:25
~kajtek napisał(a):

Nie obrażaj mojej inteligencji, kocie.
Demokratyczna większość nie jest tożsama z Polakami.

powinno byc narod*

brednie wypisujesz
jesli nie ma demokracji to jak moze byc wiekszosc demokratyczna
2900
#falco nieaktywny
13 grudnia 2014r. o 13:28
nie kłóćcie się tylko oglądajcie lekcję ''demokracji'' wg Zelnika :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~klucz-nick niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 13:53
~kajtek napisał(a):
~klucz-nick napisał(a): część dróg jest sprzedana Kulczykowi jak kupi wszyskie to jeden metr przejazdu będzie kosztował 100 zł i co wtedy?

Te, Rębajło :)
Twoja wypowiedź to ad vocem, fakt, przypuszczenie czy retoryka ?
Bo już się pogubiłem ;)
jak cię kiedyś p.i.e.r.d.o.l.n.e w morde to będzie rzeczywistość?,w.k.u.r.w.i.a.s.z mnie pajacu.
~kajtek niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 13:55
fobiak napisał(a): jesli nie ma demokracji to jak moze byc wiekszosc demokratyczna

kocie,
czyżby ktoś ograniczył Twoją swobodę, w postawieniu krzyżyka, tu lub tam ?
Albo nie dopuścił do postawienia krzyżyka ?

PS.
Filozoficznymi dysputami na temat, czy istnieje DEMOKRACJA, nie jestem zainteresowany.
~realista niezalogowany
13 grudnia 2014r. o 14:31
Ludzie są mądrzejsi niźli politycy. Nikt zwyczajnym ludziom nie będzie mówić, co mają robić 13 grudnia. Niech każdy robi to, na co ma ochotę! Niech każdy "świętuje" ważne dla siebie wydarzenie. Dyrygować to można chórem, albo ruchem ulicznym, a nie świadomym i doświadczonym społeczeństwem. W ubiegłym tygodniu, podczas pobytu w Warszawie, zapaliłem znicz na grobie gen. Jaruzelskiego. Dla mnie to nadal jest bohater. Niestety, wiem że żyję w Polsce, czyli kraju, gdzie myślenie i kalkulowanie korzyści nie jest w cenie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.